Özge Çivci anlatacak: Dijital Çağda Anne Baba Olmak

Yarımada Gazetesi 14/02/2017 - 18:06:47 Bu haber 4766 kere okundu
Özge Çivci anlatacak: Dijital Çağda Anne Baba Olmak

 
Psikolog Özge Çicvci, 16 Şubat Perşembe günü saat 11.00'de Güler Mustafa Kızılağaç ve Merkez Turgutreis Okulları’nın velilerine "Dijital Çağda Anne Baba Olmak" konulu ücretsiz bir seminer verecek. Çocuklar, gençler ve ailelerle çalışan Çivci seminerinde dijital çağda çocuklarla iletişimi ve çocuk-teknoloji ilişkisini irdeleyecek.
 
Özge Çivci kimdir?
İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. 2014'te kurduğu Renk Danışmanlık Bodrum'da, çocuk, genç ve ailelerle çalışmaktadır.
Çocuklarla yaptığı çalışmalarda onları tanıların ötesinde görmeye çalışan bir yaklaşım uygular. Her çocuğun kendini iyileştirme kapasitesi olduğuna inanarak, onlara ruhsal gelişim süreçlerinde eşlik eder.
Gebelik sürecinden itibaren anne baba olma yolundaki bireylere bilinçli ve doğal ebeveynlik yaklaşımıyla ışık tutmayı hedefler. Çocuğu ve anne babayı anlayan bir yerden, eleştirmeden, yargılamadan, korkutmadan ebeveynlik danışmanlığı verir.
3-12 yaş arası çocuklarda oyunun bilinç dışı gücünden yararlanır ve Oyun Terapisi yaklaşımını kullanır. Çocuğun iç dünyasının, oyun yoluyla dışavurumunu izler, oyun sürecinde çocuğun güçlenmesine yardımcı olur ve aileyi bilgilendirir.
12 yaş üstü çocuk ve gençlerde dışavurumcu terapi yöntemleriyle, onların ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlar.
 
Haber: Şerife Köse

Yorum