BODRUM’DA SAĞLIĞA YENİ BİR NEFES!

Yarımada Gazetesi 07/12/2021 - 08:25:09 Bu haber 12223 kere okundu
BODRUM’DA SAĞLIĞA YENİ BİR NEFES!

Artan nüfus sebebiyle, sağlık hizmetlerinin yetersiz kaldığı ilçemizde, iddialı uzman kadrosu ve yılların tecrübesiyle Medlife, Bodrumlulara yeniden merhaba dedi.

Kısa bir süre önce Bitez kavşakta, Dr. Serhat Demiroğlu ve Dr. Serdar Demiroğlu yönetiminde açılan, güncel teknolojilerle donatılmış, SGK anlaşmalı Medlife Tıp Merkezi, Bodrum Yarımadası’na ve komşu bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Bünyesinde, Estetik ve Plastik Cerrahi, Dahiliye, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kardiyoloji, Radyoloji, Genel Cerrahi, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon... gibi uzmanlıkları barındıran merkez, her branşın en iddialı uzman doktorları ve yardımcı sağlık personeli ile bölge halkına kapılarını açmış bulunuyor.

Medlife Tıp Merkezi’nde ayrıca, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Uzman Diyetisyen Danışmalığı, Ozon Tedavisi, Glutatyon Tedavisi, Estetik İşlemler, Saç Ekimi, Sağlık Turizmi, PCR Laboratuvarı gibi hizmetler de mevcut.

Başhekim Dr. Serdar Demiroğlu: “Bodrum büyük bir değişim içinde! Yaklaşık 20 yıl önce, Gümbet’te ilk Medlife’ı kurduğumuz zamanlardaki Bodrum değil. Mevcut sağlık sistemi, beklentileri karşılamakta yetersiz kalınca, merkezimiz, özverili bir çalışmayla, yarımadaya sağlık dağıtmaya başladı. Özellikle yaz sezonunda, Ortopedi, Dahiliye, KBB, Radyoloji, Göz, Kadın Doğum, Çocuk doktorlarımızdan oluşan bir ekip, sadece gündüz değil, akşam da hizmet vermeye devam etti ve hala da devam ediyor. Bu ekip, yakın bir gelecekte kurulacak olan Medlife Hospital’in temel kadrosudur” dedi

 

Yorum