Yeşilden Turuncuya Yolculuk Sergisi Oasis Bodrum’da

Yarımada Gazetesi 15/12/2023 - 08:25:32 Bu haber 1976 kere okundu
Yeşilden Turuncuya Yolculuk Sergisi Oasis Bodrum’da

Bodrum Mandalin haftası kapsamında, Sadece Bodrum’da yetişen, farklı, özgün bir aroma ve lezzete sahip, coğrafi işaretli yerli kültürel değerimiz Bodrum Mandalini’nin, hayatımızın farklı alanlarında kullanımını yaygınlaştırmak ve Bodrum markasının bölünmez bir parçası olarak geleceğe taşımak amacıyla Bodrum Mandalinin  olgunlaştığı ve hasat zamanı olan Aralığın 3. Haftasını bu seneden itibaren  Bodrum Mandalin Haftası olarak hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bodrum mandalininin korunması ve katma değerinin arttırılması ile birlikte, ekonomik değerinin yükselmesi ve şehrimizin kültürel değerleri arasında güçlenerek yer almaya devam etmesini sağlamak amacı ile hayata geçireceğimiz farkındalık haftasının ilkini 2023 Aralık ayında gerçekleşiyor.
 
Bodrum Mandalin haftasının ilk etkinliği ; YEŞİLDEN TURUNCUYA YOLCULUK sergisi amacı, sanatın birleştirici gücü ile Bodrum Mandalini için farkındalık yaratarak yüceltmek. diyen yetkililer:; “Yeşilden turuncuya sergisinde ,fotoğraf sanatından seramik sanatına kadar sanatın farklı disiplinlerini bir araya getiriyoruz.” dediler.
 
Bodruma gönül vermiş 30 değerli sanatçımız çok kısa bir zaman dilimde Bodrum mandalini  temalı eserlerini yapmak için  çalışmaya başladılar.
 
Sanatçılarımız kadar duyarlı olan destekçilerimiz ve paydaşlarımızla 18 Aralık 2023 saat:18:00 de Oasis Bodrum sanat merkezin ev sahipliğinde renkli bir sanat deneyimi ve kokteyl ile kapılarını açacak.
 
Sergiye katılacak olan sanatçılarımız;
A.DİDEM PEKDEMİR
AYLA ERİŞ
AYSE TEKİN ÇALIŞKAN
AYŞE MESUDE KUMBASAR
AYŞE VATANSEVER
BURCU GÜLPAŞA
CEREN TEKNAR
ELVAN ERDİN
FATMA NİSANCI YILDIRIM
GÜLİZ PİLGE
GÜLNUR EFENDİOĞLU
GÜLPERİ PAHNA ANGIN
HAFİZE ORTAÇ
HATİCE ÇELİK
HÜSNİYE GOCEBE
İNCİ BAŞAĞA YÜRÜKOĞLU
KADRİYE SEZİN ÖZELSEL
M.SİMAY TEKİN DENİZKIRAN
MELAHAT ARSLAN
MİHRİBAN NACİYE ÇOBAN
MÜFİT KARZEK 
NERİMAN ALPAGUT
NESLİHAN ZABCI ERDAL
OĞUZ HAMZA
OZY
SERAP SEKENDİZ
TUNCAY YURTSEVER
İLAYDA  METAN 
MEHMET CAN MERAL 
SAHİNDE KALYONCU 

Yorum