Yenilenen Parkım Ayaz Otel 2019 sezonuna MERHABA dedi

Yarımada Gazetesi 30/04/2019 - 08:45:02 Bu haber 3103 kere okundu
Yenilenen Parkım Ayaz Otel  2019 sezonuna MERHABA dedi

Parkım Ayaz Otel Bodrum Yarımadası’nın en gözde koylarından biri olan, eğlencenin Merkezi Gümbet’te 15.000 m2 lik bir alana kurulmuş, 237 Odası, 250m plajı, 3 havuzu ve geniş bahçesi ile gerek eğlenmenizi, gerek dinlenmenizi sağlayacak atmosferi ve konumuyla yenilenerek 2019 turizm sezonuna merhaba dedi. 
 
Gazetemize yenilenen otel konsepti ile ilgili bilgiler veren Parkım Ayaz Hotel Genel Müdürü Ufuk Değişen;  “Otelimizi 19 Nisan itibari ile açarak yenilenen yüzümüzle yeni sezonuna merhaba dedik. Kış döneminde oldukça yoğun bir tadilat çalışması yaptık.  Tabi ki göz önünde olduğu için otelimizin dış cephesi,  lobi ve resepsiyon da yaptığımız yenilikler dikkat çekti ama bunun dışında tadilata ihtiyaç olan 60 odamızı ve  çocuk kulübünü de  tamamen yeniledik. Bu nedenle oldukça yoğun bir kış dönemi geçirdik.” 
 
Parkım Ayaz Hotel Genel Müdürü Ufuk Değişen sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Genel olarak misafir memnuniyeti oranı yüksek bir oteliz ve bu oranı daha da yukarılara çekmeye için çabalıyoruz. Bunu sağlamanın en önemli kriterleri olan yeme içme kalitesi, temizlik ve güleryüzlü hizmetin yanında  modern odalar ve genel olanlar olduğu için bu bağlamda her kış renevasyon çalışmalarımız oluyor. Bu çalışmaların neler olacağını kararlaştırırken sezon içerisinde misafirlerimiz ile yapmış olduğumuz anket çalışmalarını analiz ederek eksiklerimiz veya misafirlerimizin memnun olmadığı noktaları tespit edip yapacağımız yenilik ve tadilatlara bunun sonucunda karar veriyoruz. Geçen sezon sonu da otelimizin dış görünüşü ve giriş bölümümüzün, içeride vermiş olduğumuz kaliteli hizmeti yansıtmadığını düşünerek böyle bir tadilata karar verdik. Tamamen dış görünüşümüz yenilendiği için detaylı bir çalışma isteyen ve her karesinin iyi düşünülmesi gereken bir projeydi ve sonucunda ortaya beğenilen ve bizleri de memnun eden bir çalışma çıktı. Projenin mimarları ve çözüm ortağımız olan Triole mimarlık ailesine bu göstermiş oldukları yoğun çaba ve özverili çalışmalarından dolayı tarafınız aracılığı ile tekrar teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. 2019 sezonunun herkes için hayırlı ve güzel bir sezon olmasını diliyorum.”

Yorum