Yarın günlerden Bodrumspor!

Yarımada Gazetesi 24/03/2017 - 12:59:22 Bu haber 1297 kere okundu
Yarın günlerden Bodrumspor!

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Erbaaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Ligde son 7 haftaya girilirken en yakın takipçisi Silivrispor’un 9 puan önünde lider bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, lig üçüncüsü Erbaaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 25 Mart Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadı’nda 15:00’te başlayacak karşılaşma öncesi son antrenmanını bugün gerçekleştiren B.B. Bodrumspor’da kart cezalısı Gökhan Yenigün dışında eksik bulunmazken, B.B. Bodrumspor’da hedef mutlak 3 puan.

Takımın antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya’da ligde son 7 maça çıkacaklarını ve her maçın çok önemli olduğunu belirterek, “ Grubumuzda son 7 maçımız kaldı. Cumartesi günü kardeş takımlarımızdan Erbaaspor’u konuk edeceğiz. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkıyoruz ve kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkesi Cumartesi günü saat 15:00’da Bodrum Şehir Stadı’nda davet ediyorum. Bugüne kadarki bütün başarılarımızı taraftarımızla beraber kazandık, yine beraber başaralım” dedi.

25 Mart Cumartesi saat 15:00’te başlayacak B.B. Bodrumspor- Erbaaspor karşılaşmasını Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Ali Karatutlu yönetecek. 

Haber Merkezi 

Yorum