YALIKAVAK MAHALLE MUHTAR ADAYI ÖNDER TOKER Hizmet İçin Sizler İçin Geliyoruz

Yarımada Gazetesi 25/03/2019 - 07:35:43 Bu haber 3262 kere okundu
YALIKAVAK MAHALLE MUHTAR ADAYI ÖNDER TOKER Hizmet İçin Sizler İçin Geliyoruz

Yalıkavak Mahalle Muhtar Adayı Önder Toker ile projeleri ve yapacakları, hedefleri hakkında konuştuk..
 
Kendinizi bize kısaca tanıtır mısınız?
 
Öncelikle herkese merhaba. 1967 yılında Yalıkavakta doğdum İlköğrenimimi burada tamamladım.Ortaokul ve liseyi açıköğretimden okudum. 1984 yılında deniz turizmi ile başlayacak olan iş hayatıma başladım. Çeşitli işlerle uğraş verdikten sonra Yalıkavakta esnaflık yapmaya başladım. Son olarak 2004 yılında Yalıkavak Belediyesinde park ve bahçe işleri sorumlusu olarak işe başladım.2016 yılında Bodrum belediyesinden zabıta olarak emekli oldum. Evliyim ve 1 oğlum var. Doğayla içiçe olmayı seven, insanlarla ikili ilişkilerinde iyi olan biri olarak anlatabilirim kendimi.
 
Muhtar olarak insanlara ne gibi yardımlarda bulunaksınız?
 
Sosyal yardımlarda bulunacağız. Kurumlarla halk arasında köprü olacağız ve insanlarımızın sorunlarının en kısa sürede çözümünü sağlayacağız Yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımızla ile ilgili sağlık alanında yardımlar yapacağız. Engelli vatandaşlarımıza sağlık kurumlarına ulaşımda yardımlarda bulunacağız. İhtiyaç sahibi insanlarımıza giyecek ve gıda  yardımı, aynı zamanda kış aylarında yakacak yardımlarımız olacak. Belediyecilik yaptığım dönemden de bu konularda tecrübelerim var ve çözüm için yapılması gereken her şeyi  hızlı bir şekilde yapabileceğime inanıyorum.
 
Mahallenizle ilgili projeleriniz var mı? Bahseder misiniz?
 
Elbette var. Herşeyden önemlisi erişilebilir olacağız. 7/24 telefonumuz açık olacak.Çevreci biri olarak çevre temizliğine dikkat edeceğiz.Bunu yanında deniz temizliğinede önem vereceğiz. Daha temiz bir Yalıkavak için herşeyi yapacağız. Sahil bandımızda başta çocuklarımız olmak üzere her yaştan insanın yürüyüşünü yapıp bisikletini sürebileceği yeni alanlar oluşturmayı istiyoruz. Bugünlerde gündemde olan küdür yarımadasındaki tahribata kesinlikle karşı olacağız. Doğal alanlarımızı sonuna kadar koruyacağız. Sokakta ki hayvan dostlarımız için su ve mama kaplarını arttıracağız. Tarihi ve kültürel yerlere geziler ve ziyaretler yapacağız. Her mahalleden seçeceğimiz bir kişi kendi mahallesinden bu etkinliklere katılmak isteyen kişilerin listesini bize getirecek ve bu doğrultuda geniş kapsamlı gezi ve ziyaretler düzenleyeceğiz. Spora önem veren bir kişi olarak park ve spor aleti alanlarını ilgili kurumlarla işbirliği içinde arttırmak hedefindeyiz.En önem verilmesi gereken konuda esnafımızın mutluluğu olacak.Onların sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüp hızlı bir şekilde çözeceğiz.
 
Mahallenizin problemleri nelerdir? Bu problemleri gidermek için neler yapacaksınız?
 
 Mahallemizin bazı cadde ve sokaklarında yollarımız gerçekten kötü durumda.Bu konuda gerek Bodrum belediyesi gerekse Muğla Büyükşehir belediyesi ile temasa geçerek bakım onarım çalışmalarını yapacağız.Yaz mevsiminde yaşanan su kesintisi sıkıntısına gerekli kurum ve kuruluşlarla iletişime geçerek çözüm arayacağız. Öncelik bunlar olmak üzere mahallemizin problemleri elbette var. Ben ve aza arkadaşlarım bu sorunların çözümünde halkımız ile kurumlar arasında köprü olarak Yalıkavağımızın kalitesini arttırmak için çalışacağız. Bunun için halkımızın oylarına talibiz. Son olarak teşekkür ediyorum ve sloganımızla bitirmek istiyorum HİZMET İÇİN SİZLER İÇİN geliyoruz.

Yorum