Sessiz müzayede Bodrum’da ilk kez Oasis Sanat Galerisi’nde

Yarımada Gazetesi 05/12/2018 - 07:40:15 Bu haber 1094 kere okundu
Sessiz müzayede Bodrum’da ilk kez Oasis Sanat Galerisi’nde

Sanatseverlerin önemli çağdaş ressamların eserlerine kendilerinin değer biçebileceği sessiz müzayede heycanı Oasis Sanat Galerisi’nde başlıyor. Oasis Sanat Galerisi ve Arp Sanat Galerisi'nin iş birliğiyle düzenlenecek müzayedede Türk ve yabancı çağdaş sanatçıların eser seçkisinden 42 tablo yer alacak. Sergi, 7 Aralık  Cuma günü saat 18:00'de  başlayacak ve 25 Aralık  2018 tarihine kadar, pazartesi hariç her gün 11.00 -19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 
Bodrum'da ilk kez Oasis Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek önemli çağdaş ressamların eserlerinin yer alacağı sessiz müzayede, 7 Aralık Cuma günü  www.sessizmüzayede.com'da başlıyor. Oasis Sanat Galerisi ve Arp Sanat Galerisi'nin iş birliğiyle düzenlenecek müzayedede Türk ve yabancı çağdaş sanatçıların eser seçkisinden 42 tablo yer alacak. Victor Shevchenko, Serap Soyaltın, Aleksandr Uglov, Hikmet Çetinkaya, Suna Özkalan, Nusret Dökmeci gibi sanatçıların eserlerinin bulunacağı müzayedeye sanatseverler www.sessizmüzayede.com'dan ve Oasis Sanat Galerisi’ni ziyaret ederek eserleri görebilecekler. Müzayedenin özelliği ise internet sitesi üzerinde açık arttırmaya sunulacak eserlerin nominal değerleri üzerinden sanatseverlerin kendi fiyat tekliflerini oluşturabilmeleri. 
 
25 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek sessiz müzayede ‘’Gelin Değerini Siz Verin’’ sloganı ile Oasis Sanat Galerisi ve www.sessizmüzayede.com üzerinden tüm sanatseverler ve koleksiyonerlere  ulaşabilecek.

Yorum