Palmarina Bodrum’da dans şov ve konserler

Yarımada Gazetesi 02/08/2017 - 08:33:13 Bu haber 1072 kere okundu
Palmarina Bodrum’da dans şov ve konserler

Palmarina Bodrum bu hafta eğlence ve sanatla dolu olacak. Dünyaca ünlü marinada; Salı günü Venezuelalı sanatçılardan dans gösterisi, Perşembe günü Meya Orkestrası konseri ve Cuma günü Balkan Bandosu gezici konseri izlenecek

 

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Palmarina Bodrum her hafta birbirinden keyifli etkinliklerle misafirlerini ağırlıyor. Dünyanın en iyi marinalarından biri olan Palmarina Bodrum’da bu hafta (31 Temmuz - 6 Ağustos); Venezuela Stars Latino’dan dans şov, Balkan Bandosu gezici konseri ve her Perşembe olduğu gibi marinaya canlılık katan Meya Orkestrası konseri düzenlenecek.

 

Venezuelalı dansçılardan müthiş gösteri

Palmarina Bodrum’da Venezuelalı dansçılar muhteşem bir dans gösterisi sunacak. Dünya birinciliği olan ve 12 kişiden oluşan Venezuela Stars Latino grubu latin ve modern dansı birbiriyle harmanlayarak modern bir Latin stili ortaya çıkartıyor. Bu unutulmaz dans gösterisi 1 Ağustos 2017 Salı günü Palmarina Bodrum’da izlenebilir.

 

Meya ile zengin bir müzik ziyafeti

2008 yılında prodüktör ve aranjör Murat ENGİN tarafından kurulan Meya Orkestrası, her Perşembe akşamı Palmarina Bodrum’da sahne alıyor. Balkan, Rumeli, Napoliten, Rock’n Roll, Oldies ve daha pek çok farklı tarzda ve dilde besteyi yorumlayan Meya, dinleyicilerini adeta bir dünya müzikleri seyahtine çıkartıyor. Şef Murat ENGİN ve renkli solistleri Gülden HANEDAR ile birlikte Erkut CANTÜRK, Ceren TOKSÖZ ve geniş müzisyen kadrosuyla sahne alan MEYA, eğlenceli repertuarını kendine özgü tarzıyla sunarak marina misafirlerine tadına doyulmaz bir gece yaşatıyor.

 

Palmarina Bodrum’da Balkan rüzgarı esecek

İki vurmalı ve dört nefesli enstrumanla birlikte altı sanatçıdan oluşan Balkan Bandosu Palmarina Bodrum sokaklarında Balkan rüzarı estirecek. Marina misafirlerinin arasında dolaşarak sergilenecek olan performans Balkan ve Rumeli ruhunu marina ziyaretçileriyle paylaşacak. Balkan Bandosu 5 Ağustos 2017 Cuma günü Palmarina Bodrum’da olacak.

 

 

Yorum