Muğlaspor’a Sultan darbesi: 1-2

Yarımada Gazetesi 10/04/2017 - 10:44:10 Bu haber 926 kere okundu
Muğlaspor’a Sultan darbesi: 1-2

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta evinde Sultanbeyli Belediyespor’u ağırlayan Muğlaspor, 56. dakikada 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 66 ve 84’üncü dakikalarda kalesinde gördüğü goller ile rakibine boyun eğdi.

3. Lig 3. Grupta üç haftadır galibiyet yüzü göremeyen Muğlaspor, üç puan için çıktığı Sultanbeyli Belediyespor karşısında da sahadan puansız ayrıldı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısının 56. dakikasında Muğlaspor Emirhan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden10 dakika sonra Sultanbeyli Belediyespor Fatih ile beraberilği, 84. Dakikada da İbrahim’in ayağından kazandığı gol ime galibiyeti yakaladı. Muğlaspor üst üste dört maçtan da puansız ayrıldı. 

Maçtan dakikalar:

Dak. 18- Sultanbeyli Belediyespor atağında Enes’in ceza alanına ortasında Gökhan’dan önce Muğlaspor savunması topu uzaklaştırdı.

Dak.23- Muğlaspor Berkay ile serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Berkay’ın vuruşu barajdan döndü.

Dak. 33 -Muğlaspor ceza alanında topla buluşan Fatih bekletmeden vurdu. Kaleci Hasan topu çift yumrukla uzaklaştırdı.

Dak. 56 GOL- Tuncay’ın kale içine yaptığı ortasında oluşan karambolde topu son dokunan Emirhan topu ağlara gönderdi 1-0.

Dak. 66 GOL- Muğlaspor kalesinden topu uzaklaştırmak isterken kaleye gönderilen geri iyi takip eden Fatih kaleci Hasan’ın kontrolsüz çıkışını iyi derlendirdi ve takımının beraberlik golünü kaydetti. 1-1.

Dak. 84 GOL- Gelişen Sultanbeyli Belediyespor atağında defansı çalımlarla geçen İbrahim Necipoğlu kaleci Hasan’ın yanından topu sağlara gönderdi 1-2. (İHA)

Yorum