Muğla Ormanspor, Muğla Şampiyonu

Yarımada Gazetesi 22/02/2017 - 09:51:44 Bu haber 1429 kere okundu
Muğla Ormanspor, Muğla Şampiyonu

 
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U18 Genç Erkekler müsabakaları geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalarla sona erdi. 8 takımın katıldığı şampiyonada Final Four’a kalan Muğla Ormanspor A, Fethiye Belediyespor, Fethiye Basket ve Muğla Ormanspor B takımları arasında oynana karşılaşmadan şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf Muğla Ormanspor A Takımı oldu. Finalde Fethiye Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 81-62 kazanan Muğla Ormanspor Basketbol Takımının kupa ve madalyalarını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz verdi. Turnuvada ikinci olan Fethiye Belediyespor Takımının kupa ve madalyalarını Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, üçüncü olan Fethiye Basket’in kupa ve madalyalarını Basketbol İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu ve Dördüncü olan Ormanspor B Takımının kupa ve madalyalarını ise Muğla Basketbol İl Temsilciliği Hakem Kurulu Üyesi Şahidi Çoban verdi.
Şampiyonanın en iyi oyuncusu ödülünü ise Muğla Ormanspor A Takımından Oktay Akbaş aldı. Şampiyonada birinciliği elde eden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı 1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Kütahya’da yapılacak olan Türkiye Kupası eleme grubunda ilimizi temsil edecek.
Basketbol’da birinci lig takımının yanı sıra alt yapılara çok önem verdiklerini belirten Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, şampiyon olan tüm Antrenör, Staff ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum dedi. Başkan Dikici alt yapılardan A Takımdan oynayabilecek oyuncu yetiştirmenin en büyük hedefleri olduğunu söyledi.
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ise tüm oyuncuları tek tek tebrik ederek, mücadele hırslarından dolayı tebrik etti. Öçalmaz, salon sporlarında Muğla’nın son yıllarda önemli başarılara imza attığını söyleyerek, şampiyonluklar elbette önemli fakat asıl önemli olan kardeşçe mücadele etmek ve spor yapan genç sayısını arttırmaktır dedi.
Haber Merkezi

Yorum