Muğla’nın Huzur Dolu Tatil Beldesi Dalyan’ın En Güzel Otelleri

Yarımada Gazetesi 29/04/2020 - 22:06:00 Bu haber 5859 kere okundu
Muğla’nın Huzur Dolu Tatil Beldesi Dalyan’ın En Güzel Otelleri

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı bir tatil cenneti olan Dalyan, Köyceğiz Gölü ve Akdeniz’i birleştiren kanal üzerinde yer almaktadır. Yemyeşil ormanları ile benzersiz bir oksijen deposu olan Dalyan, bakir doğası, tarihi zenginlikleri ve elbette ki masmavi denizi ile ziyaretçilerini büyülemektedir. Denize sezonunun erken açıldığı beldeler arasında yer alan Dalyan’da tipik Akdeniz iklimi görülmektedir. Yaz ayları burada sıcak ve kurak geçerken, kış ayları ılık, yağmurlu ve kısa sürelidir. Yılın dört mevsimi huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşamak için tercih edebileceğiniz Dalyan, lüks otellerden, ev sıcaklığında pansiyonlara kadar zengin alternatifler sunmaktadır. En iyi Dalyan otelleri arasından seçimizi yaparak siz de keyifli ve konforlu bir tatile adımınızı atabilirsiniz.

Dalyan’da SPA Keyfi Yaşatan BC Spa Hotel

Dalyan’ın benzersiz doğası ile iç içe kusursuz bir dinlenme deneyimi yaşamak isteyenlerin dikkatini çeken BC Spa Hotel, Dalyan Nehri kıyısında konuklarını ağırlamaktadır. Dalaman Havaalanı'na 29 km ve Muğla şehir merkezine 83 km mesafede yer alan tesisin şık ve konforlu 69 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon ve oda kahvaltı hizmet seçenekleri sunmakta olan BC Spa Hotel’de set menü hizmet verilmektedir. BC A La Carte Restoran ise seçkin lezzetlerle alternatif sunmaktadır. Yaz aylarında gün boyu serinlemeniz ve güneşlenmeniz için tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve küçük misafirler için çocuk havuzu bulunmaktadır. SPA olanakları ile ön plana çıkan tesiste, kapalı havuz, şok havuzu, tuz odası, sauna, jakuzi, hamam ve masaj hizmeti gibi olanaklar keyifli bir tatil için sizleri beklemektedir. Dalyan’ın eşsiz doğası ile iç içe ve hem ruhen hem de bedenen yenileneceğiniz bir konaklama deneyimi için http://bcspahotel.com/ ‘un sunduğu olanakları değerlendirebilirsiniz.

Dalyan Nehri Kıyısında Huzur Dolu Bir Konaklama Deneyimi İçin Dalyan Tezcan Hotel

Muğla’nın cennet köşelerinden Dalyan’da konuklarını ağırlamakta olan Dalyan Tezcan Hotel, nehir ve kaya mezarları manzarası ile dikkat çekmektedir. Ortaca merkeze 9 km, Dalaman Havalimanı'na 29 km ve Muğla şehir merkezine 75 km mesafede yer alan tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Sabah kahvaltılarında sunulan açık büfe hizmetin yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Nehir kenarında keyifli bir serinleme deneyimi yaşamanız için tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu yer almaktadır. Balkonlu ve nehir manzaralı odalarda konuklarına huzur vadetmekte olan Dalyan Tezcan Hotel hakkında detaylı bilgi almak için http://www.dalyantezcanhotel.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Dalyan’da Lüksü Sunan Michelangelo Boutique Hotel

Dalyan’da huzur dolu ve yemyeşil bir bahçe içerisinde konuklarını ağırlamakta olan Michelangelo Boutique Hotel, lüks olanakları ile konfor vadetmektedir. Ortaca merkeze 10 km, Muğla Dalaman Havalimanı'na 28 km mesafede yer alan tesis konuklarını rahat ve kullanışlı 53 odasında ağırlamaktadır. Oda kahvaltı ve yarım pansiyon konseptine sahip tesiste, açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği alternatiflerine ek olarak 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzunun yer aldığı geniş bir bahçeye sahip Michelangelo Boutique Hotel’de keyifli bir yaz tatili her yaştan misafirini beklemektedir. Eğlenceli anlar kadar dinleneceğiniz zamanlara da önem veren tesiste hizmet veren SPA bölümünde sauna, hamam, buhar odası, fitness center ve masaj hizmetleri sunulmaktadır. Çocuk misafirler içinse havuzun yanı sıra çocuk parkı eğlenceye doyacakları anlar vadetmektedir. Dalyan’da lüksü sunan Michelangelo Boutique Hotel’de tatil planınızı yapmak için https://www.michelangelo.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Romantik Bir Dalyan Tatili İçin Berg Hotel Dalyan

Muğla’nın sakin ve huzurlu atmosferi ile dikkat çeken noktası Dalyan’da hizmet veren Berg Hotel Dalyan, nehre sıfır konumu ve zengin olanakları ile keyifli bir tatil vadetmektedir. Ortaca ilçe merkezine ve Ortaca Otogar’a 13 kilometre, Dalaman Havalimanı’na 31 kilometre ve Muğla il merkezine ise 96 kilometre uzaklıkta yer alan tesis, özenle dekore edilmiş 17 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, nehir kenarında yer alan restoran, sadece damaklara değil eşsiz manzarası ile göze de hitap etmektedir. Yaz tatillerinde serinlemeniz için huzur dolu bir atmosferde 1 adet açık yüzme havuzu ile hizmet veren tesis, konforun yanı sıra benzersiz bir dinlenme olanağı yaratmaktadır. Unutulmaz tatil anılarınıza bir yenisini daha eklemek isterseniz https://www.berghoteldalyan.com/  sizleri beklemektedir.

 

 

Yorum