Muğla’nın ağız sağlığından bu merkez sorumlu

Yarımada Gazetesi 11/04/2017 - 09:37:11 Bu haber 2988 kere okundu
Muğla’nın ağız sağlığından bu merkez sorumlu

Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Muğla Valisi Amir Çiçek, yeni açılan merkeze giderek incelemelerde bulundu. Çiçek’e Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer, Nihat Öztürk, Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu eşlik etti.

Vali Çiçek ziyaretinde yaptığı açıklamada; hastane kadrosunun en kısa zamanda tamamlanacağını, ilçeler ve çevre iller için de hizmet yapacağını belirterek sağlık turizminin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi üzerinde alt yapısının oluşturulduğunun altını çizdi.

Yeni hizmet binası için 3.385.00,00 TL’lik tıbbi cihaz ve demirbaş malzeme alındığını söyleyen Vali Çiçek, “Çoğu ağız ve diş sağlığı merkezi ile Diş Hekimliği Fakültelerinde bulunmayan Dental Tomografi cihazı temin edilmiştir. 40 ünite ile hizmet verecek olan hastanemizin Muğla için hayırlı olmasını diliyor, başta Sağlık Bakanımız ve müsteşarımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

 

Yorum