Midtown’da Üç Yeni Film Vizyonda

Yarımada Gazetesi 30/09/2017 - 08:32:13 Bu haber 596 kere okundu
Midtown’da Üç Yeni Film Vizyonda

MİDTOWN Cinemaximum’da bu hafta, Anne, Lego Ninjago Filmi, Kurtlar Vadisi: Vatan vizyona giriyor. Kingsman: Altın Çember, Koca Ayak ve Oğlu, Yedinci Hayat, Ay Lav Yu Tuu ve O filmleri de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Anne filmi, sakin ve sıradan bir hayat süren bir çift çevresinde gelişiyor. Herkesin yan komşusu olabilecek olan sıradan çiftin hayatı, evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra altüst olur. Çiftin ilişkisini sınayacak olan bu misafir evin tüm huzurunu bozacaktır. Misafirin eşinin de aralarına katılmasıyla birlikte işler beklenmeyen bir yön alacak ve gizlenen amaçların ne olduğu sorgulanmaya başlanacaktır. Darren Aronofsky'nin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı filmin başrollerinde Jennifer Lawrence ve Javier Bardem yer alıyor.
 
Bir seriye dönüşen Lego filmlerinin yenisi Lego Ninjago Filminde ise Ninjago’yu ele geçirmeye çalışan Garmandon’a karşı koymaya çalışan Yeşil Ninja ve arkadaşlarının mücadelesini konu alıyor. Esprili ve esprili olduğu kadar zeki Kung Fu ustası Wu ile birlikte dünyanın en kötü adamı savaş lordu aynı zamanda Lloyd'un babası olan Garmadon'a karşı savaşmak zorundadır. Animasyon filminde mekanikler mekaniklere, babalar oğullara karşı savaşıyor.
 
Haftanın vizyona giren Türk yapımı Kurtlar Vadisi: Vatan filmi, 15 Temmuz darbe girişimi gecesini Polat Alemdar’ın gözünden anlatıyor. Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekat merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta olan Yalavuz da işaretlenmiştir. Asırlardır Türk toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışardaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.

Yorum