Menteşe’de bitki satışları arttı

Yarımada Gazetesi 07/04/2017 - 19:07:10 Bu haber 583 kere okundu
Menteşe’de bitki satışları arttı

 

Bahar ayının gelmesi ile birlikte Menteşe Belediyesi’nin bitki satışlarına da vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye başladı. Vatandaşların talebini en iyi şekilde karşılamaya çalışan Menteşe Belediyesi, bitki satışlarının yanı sıra, dış mekân süs bitkileri, ağaç, ağaççık, çalı, mevsimlik bitkileri, meyve ve zeytin ağaçlarının satışlarını da yapıyor.     

Vatandaşların bitki satışlarına olan yoğun ilgisine teşekkür eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bitki satışlarımıza, vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. Belediye olarak vatandaşlarımızın talebini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Nisan ayı sonunda da yine kendi üretimimiz olan rulo çim satışlarına başlayacağız.” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Uğur Mumcu Bulvarı üzerindeki 10 bin metrekarelik alanda bitki satışları, mevsimlik zeytin ve meyve fidanı, dış mekân süs bitkileri, çalı grubu, ağaç, ağaççık ve mevsimlik bitkilerin satışları, sulak alan bitkileri ile toprak ve bitki besin gübrelerinin satışları yapılıyor.

Haber Merkezi 

Yorum