Macit Gündoğdu: “Bütün Bodrum’a Evet’i anlatacağız”

Yarımada Gazetesi 10/04/2017 - 11:58:06 Bu haber 1090 kere okundu
Macit Gündoğdu: “Bütün Bodrum’a Evet’i anlatacağız”

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bodrum ve Mahallerinde açılan “EVET” stantlarıyla anayasa tanıtım kitapçığı ve maddeleri anlatan broşürleri halka vererek bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Başkanı Macit Gündoğdu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Teşkilatımızla birlikte yaklaşık 2 aydır referandum süreciyle alakalı halkımızı bilinçlendirmeye devam ediyoruz. Teşkilatımız bir yandan ev ziyaretleri biryandan kahvehane toplantıları, esnaf ziyaretleri sivil topluk kuruluşu ziyaretleri, dernek ziyaretleri ile bu çalışmaları sürdürüyoruz.”

“Bodrum üstüne düşeni yapacaktır”

“Bugüne kadar Bodrum seçmenimizin büyük bir bölümüyle bire bir temasa geçip bilgilendirmelerimize devam ettik son haftaya girerken sıkılmadık el bırakmayıncaya kadar çalışmalarımız devam edeceğiz diyen Gündoğdu “Bizim inancımız Şudur; 16 Nisan bir siyasi tercih değildir 16 Nisan ülkemizin geleceği için tarihi bir gündür. Biz milletimize neden “Evet” denmesi gerektiğini her seçmenimizin yanına giderek önemini anlatıyoruz. Bodrum da 16 Nisan’da üstüne düşeni yapıp yüksek oranda “Evet” diyerek doğrunun yanında olduğunu gösterecektir.” dedi

Haber Merkezi 

Yorum