İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Ortakent-Yahşi Mahallesindeki sahil esnafını ziyaret etti

Yarımada Gazetesi 30/05/2018 - 08:32:10 Bu haber 583 kere okundu
İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Ortakent-Yahşi Mahallesindeki sahil esnafını ziyaret etti

Yarımada genelinde mahalle ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Ortakent-Yahşi Mahallesindeki sahil esnafını ziyaret etti, sezon öncesi esnafa hayırlı kazançlar dilediler.
 
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri, esnaf tarafından da memnuniyetle karşılanmaya devam ediyor.
 
Düzenlenen ziyaretler kapsamında Ortakent-Yahşi sahil esnaflarını ziyaret eden İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, İyi Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in amaç ve hedeflerini anlatarak; esnafın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediler. Esnaf ve vatandaşlar ise İYİ Parti Bodrum İlçe Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek, seçimlerde Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması için destek sözü verdiler.
 
24 Haziran seçimleri öncesi sahadaki esnaf ziyaretlerinin aralıksız devam ettiğini belirten İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz şunları söyledi;
 
“Bodrum Yarımadası genelinde gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerimiz kapsamında bugün Ortakent-Yahşi Mahallesi sahilimizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Şuanda arka fonda da görüldüğü gibi turizmcinin durumu çok iyi değil, turizmci dertli. Kendileri ile görüşmelerimiz sonucunda turizmcilerimiz de İYİ Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin diğer sıkıntıları olan tıpkı sanayimizin durumu, tıpkı ekonomimizin durumu, tıpkı adaletimizde yaşanan sorunlar gibi turizmin de daha iyi olacağı kanısındalar. Bu yüzden ziyaretlerimizde halkımızın yoğun ilgileri karşılaşıyoruz. Bu da bizi oldukça mutlu ediyor. Hatta sahilde güneşlenmekte olan vatandaşlarımız bile yerlerinden kalkıp, İYİ Parti’nin adını duyduğunda, Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’in adını duyduğunda bizlerle kucaklaşıyor ve desteklerini belirtiyorlar. Bütün bu yaşadıklarımız da bizleri daha çok çalışmamız için motivasyonumuzu arttırıyor. İnşallah 24 Haziran’da Türkiye’mizde güneş doğacak ve bizler de ülke olarak yüzümüzü güneşe döneceğiz. 
 

Yorum