İyi Parti Bodrum’dan 2500 kişiye İftar Yemeği

Yarımada Gazetesi 08/06/2018 - 08:17:56 Bu haber 713 kere okundu
İyi Parti Bodrum’dan 2500 kişiye İftar Yemeği

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Bodrum Pazar yerinde bir iftar yemeği düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği yemeğinde, yaklaşık 2500 kişi kurulan sofralarda oruçlarını açtı.
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen iftar yemeği, Bodrum Pazar yerinde düzenlendi. İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Av. Koray Hayvacı ile Nesrin Aştı, İYİ Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanı Ender Yanık, Bodrum Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve yaklaşık 2500 vatandaş katıldı. Başkan Şahbaz, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ve İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Av. Koray Hayvacı yemek tezgâhının başına geçerek konuklarına yemek servisini bizzat kendileri yaptı. 
 
Düzenlenen iftar programı esnasında alana kurulan barkovizyon ile birlikte iftara katılan vatandaşlar, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in bir televizyon kanalındaki canlı yayın programını izlediler. Canlı yayın programının reklam arasında ise Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Bodrumlulara gönderdiği mesaj videosu ise iftara katılan vatandaşlar için sürpriz oldu. Cumhurbaşkanı Adayı Akşener’in gönderdiği; “Sevgili Bodrumlular, bu iftar programında sizlerle birlikte olmayı çok isterdim. Ama yoğun programım sebebiyle aranızda olamıyorum. Allah oruçlarını kabul etsin, Allah oruçlarımız kabul etsin. İnşallah 24 Haziranda oruçlarımızın yüzü hürmetine İYİ insanlar kazanacak, İYİ’ler kazanacak. Saygılar sunuyorum.” mesaj videosu sonrası iftara katılan vatandaşlar tarafından yoğun alkışlar eşliğinde “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” tezahüratları yapıldı. 
“Bugün burada sizlerle bu iftar programında birlikte olma fırsatını bizlere veren değerli Bodrumlu hemşehrilerim, Bodrum sevdalıları, Türkiye sevdalıları, iyi insanlar… Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek sözlerine başlayan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz şunları söyledi:
 
“Bugün burada bu coşkulu kalabalığı ve coşkulu katılımı görünce, insanın bütün yorgunluğu diniyor ve çalışmalarımız için yeniden enerji kazanıyoruz. Malum ülkemiz 24 Haziranda çok önemli bir seçime giriyor. Bununla ilgili sürekli sahalardayız. Tüm gün siz Bodrumlu hemşehrilerimize, Bodrum sevdalılarına, arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Sıcak demiyoruz, oruç demiyoruz ve her an sizlerle beraber olabilmek için bir mücadele içerisindeyiz. Çünkü Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi 25 Haziran sabahında yeni ve iyi bir Türkiye’ye uyanmak istiyoruz. İşte bu iyi insanlarla, sizlerle bunu başarılabileceği inancımız bugün akşam bir kat daha arttı. Sağ olun, var olun. Bugün burada sizlerle birlikte olabilmemizi ve bu organizasyonun hayata geçirilmesini sağlayan İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcımız Mehmet Tosun’a, İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatına, İYİ Parti Bodrum Gençlik Kollarımıza, Üyelerimize, bu akşam bizleri burada yalnız bırakmayan İl Başkanımıza, Milletvekili Adaylarımıza ve siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ederim.” 
 
Başkan Şahbaz ayrıca 9 Haziran Cumartesi günü Turgutreis Mahallesi Atatürk Meydanında düzenlenecek iftar yemeğine de herkesi davet etti.
 
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına vatandaşların yoğun katılımından dolayı teşekkür eden İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun; “ Bugün İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen iftar programındayız. Gündüz esnaf ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün Bodrum Yarımadamızda İYİ Parti ailesinin giderek büyüdüğüne, İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan ilgi alakanın artarak devam ettiğine şahit oluyoruz. Bugün burada düzenlediğimiz iftar programına da yoğun bir katılım oldu. Tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Bugün burada güzel bir atmosfer, iyi bir heyecan var ve inşallah bu heyecanımızı 24 Haziranda farklı sonuçlarla taçlanmış olacak” dedi. 
 
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına 2500 kişiden fazla katılım olunca bazı gençler büyüklere yerlerini vererek, iftarlarını ayakta açtılar. 

Yorum