ERA Gayrimenkul Türkiye, Bodrum emlak piyasasını hareketlendirecek

Yarımada Gazetesi 28/11/2017 - 07:53:24 Bu haber 1170 kere okundu
ERA Gayrimenkul Türkiye, Bodrum  emlak piyasasını hareketlendirecek

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, Bodrum Yalıkavak ERA KARYA ofisini açtı. Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam eden firmanın Genel Müdürü Özhan Atalay, ERA KARYA’nın Bodrum emlak piyasasını hareketlendireceğini ve çok yakında farklı şehirlerde yeni ofisler açacakları müjdesini de verdi.
 
6 Gayrimenkul Danışmanının hizmet vereceği 300 m2’lik Bodrum Yalıkavak ERA KARYA ofisi, İleri teknoloji platformları, ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş sürekli eğitimleri ve 45 yıllık global marka bilinirliği ERA Kalitesini Bodrum’a taşıdı. Ofis, yatırımcısına en iyi hizmeti sağlamak amacıyla 24 Kasım Cuma günü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası temsilcileri, Bodrum Sanayi Odaları temsilcileri ve ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdür Özhan Atalay’ın katılımıyla açıldı.  
 
‘ERA KARYA’ ofis Brokerları Mustafa Bekar ve Tarık Ergun, ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdür Özhan Atalay, “ERA Türkiye olarak sağlam ve emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz. İş kurmak, kendi işinin patronu olmak isteyen çok sayıda yatırımcı franchise almak için bize başvuruyor. Çünkü bu sistem; iş kurma sürecinde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırarak yatırımcıya birçok desteği beraberinde getiriyor. Ayrıca ERA Türkiye gibi başarısını kanıtlamış olan büyük bir markanın çatısı altında olmak işletme sahibi için de büyük avantajlar sağlıyor.  Ancak franchise satışlarımızda seçici davranıyor, markamızı taşıyabilecek ve değer katacak iş ortaklarıyla el sıkışıyoruz. ERA KARYA ofisinin şehrin ekonomisine ve istihdamına büyük katkılarının olacağını düşünüyorum. Etik ve ahlak anlayışımızla örtüşen bir iş ortağımızın şehrin gayrimenkul alanında yeni yatırımları bölgelerine çekeceğine can gönülden inanıyorum. KARYA ofisimiz Bodrum Yalıkavak’ta hizmet vererek emlak piyasasının hareketlenmesine katkı sağlayacak” dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un kurdeleyi keserek resmi açılışını gerçekleştirdiği ERA KARYA için; Bodrum gayrimenkul piyasasının ERA ile daha nitelikli hale geleceğini belirtti.
 
ERA KARYA Ofis Brokerları Mustafa Bekar ve Tarık Ergun, ERA gibi uluslararası dev bir markanın çatısı altında iş yapmanın verdiği mutluluğu anlatarak başladıkları konuşmasında; “Uzun yıllar farklı sektörlerde ülkemizin ekonomisi için farklı çalışmalarda bulunduk. ERA KARYA ofisimizle bu çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. ERA gibi köklü bir markanın çatısı altında olmak girişimcilere güven ve cesaret veriyor. Bölgemize yaptığımız yatırımların kısa sürede karşılığını vereceğine inanıyoruz. 
Deneyimli Danışman kadromuz ve kurumsal kimliğimiz ile bölgenin emlak sektörüne hareket katacağız.  Böyle bir yapının içinde olmak bana ve ekibime ayrı bir mutluluk ve güç veriyor. 6 Gayrimenkul Danışmanımızla birlikte başta Yalıkavak olmak üzere Bodrum genelinde hizmet vereceğiz.  Bölgede metrekare fiyatları 5,730TL/m2 arasında değişirken son bir yılda konut satış fiyatlarında %12 ‘lik bir artış gözlenmektedir.  Bölge de,  gerçekleşmesi planlanan geliştirici projeler ve ileriye dönük kalkınma hamleleri ile yakın zamanda piyasanın kısa sürede hareketleneceğine inanıyoruz ” şeklinde konuştu. 
 
ERA Gayrimenkul hakkında:
 
1971 yılında ABD’de Jim Jackson tarafından 'Electronic Realty Associates Inc' adıyla hayata geçirilen ERA Real Estate’in kuruluş amacı son teknolojiyi emlak piyasasına taşımaktır. Yüksek standartlardaki gayrimenkul hizmetinin verimli bir şekilde sonuçlandırılması için sistemini; teknoloji ve pazarlamanın en üst düzey seviyede kullanılmasıyla güçlendiren ERA Gayrimenkul, bugün dünyada 3.000 ofisi, 38.000’den fazla ofis sahibi ve danışmanıyla 37 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markasıdır. 14 Avrupa ülkesinde 6.000’in üzerinde broker/Gayrimenkul Danışmanı ve 1.108’den fazla ofisiyle en hızlı büyüyen gayrimenkul ağlarından biri olan ERA Avrupa; Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Lüksemburg, Hollanda, Portekiz, Romanya, İsveç, İsviçre ve Türkiye’de hizmet vermektedir. 
 
ERA Gayrimenkul Türkiye ise; Haziran 2012’de gayrimenkul konusunda deneyimli iş adamı Can Ekşioğlu’nun girişimi ile operasyonlarına başlamıştır. Girne dahil 13 şehirde 47 ofis ile hizmet veren ERA Türkiye’nin hedefi; gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesini, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını ve sektörün itibarını yükseltmek, markanın dünyadaki başarısını Türkiye’ye taşımaktır.
 

Yorum