Eğlenmeyi seven çocuklar OASİS Mini Kulüp’te

Yarımada Gazetesi 15/02/2020 - 07:40:14 Bu haber 1475 kere okundu
Eğlenmeyi seven çocuklar OASİS Mini Kulüp’te

Oasis Mini Kulüp, şubat ayı boyunca her cumartesi, uzman tiyatro ve atölye ekibiyle farklı yaş gruplarına özel gerçekleştirilen etkinliklerle minik ziyaretçilerin yaratıcılıklarının ortaya çıkarılmasına ve gözlem becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlayacak. Her hafta, arkadaşlık, yardımseverlik ve aile bağları gibi sosyal konuların da işlendiği tiyatro ve atölye etkinliklerinde çocuklar verimli ve keyifli vakit geçirecek. 15 Şubat 2020 Cumartesi günü, 14.00 ve 15.00 saatlerinde, Güzel ve Çirkin Tiyatrosu & Yaratıcı Drama Atölyesi gerçekleşecek. Şubat ayı sonunda, etkinliklere katılım sağlayan çocuklar arasından çekilişle belirlenecek iki şanslı çocuk Oasis Toyzz Shop’tan puzzle hediyesi kazanacak.”
 
Çocukların vazgeçilmez eğlence mekanı Oasis Mini Kulüp’te, şubat ayında büyük bir coşkuyla başlayan etkinlikler devam ediyor. Arkadaşlık, yardımseverlik ve aile bağları gibi sosyal konuların da işlendiği tiyatro ve atölye etkinliklerinde çocuklar şubat ayı boyunca her cumartesi, 14.00 ve 15.00 saatlerinde hem eğlenecek hem de öğrenecek.
 
Minik ziyaretçilerin hayal güçlerini arttıracak ve eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak şubat ayı etkinlikleri, 15 Şubat Cumartesi günü, “Güzel ve Çirkin Tiyatrosu ve Yaratıcı Drama Atölyesi” 22 Şubat Cumartesi günü, “Kurmalı Bebek Kikiriki Tiyatrosu ve Balondan Oyuncak Atölyesi” ve 29 Şubat Cumartesi “Yarışmacı Korsanlar Tiyatrosu ve Yaratıcı Drama Atölyesi” ile devam edecek. Tiyatro ve atölye etkinliklerine katılım sağlayan iki şanslı çocuk, ay sonunda çekiliş ile Toyzz Shop’tan puzzle kazanma şansını yakalayacak. Oasis Mini Kulüp’te, her ayın son cuma günü düzenli olarak gerçekleşen doğum günü kutlamaları şubat ayında kova burcu çocuklarının doğum günü partisi ile devam edecek. Miniklerin eğlenceye doyduğu ve ücretsiz olarak gerçekleşen doğum günü partisi programı içerisinde sunulan sihirbaz şov, yüz boyama, doğum günü pastası ve sürpriz hediyeler ile eğlence dolu bir gün yaşanacak.
 
Oasis’te gerçekleşen çeşitli etkinlik ve kampanyalara katılım sağlamak isteyen ziyaretçilerin danışma birimine uğrayarak Oasis kart sahibi olmak için kayıt yaptırması yeterlidir.

Yorum