Dünya Masa Tenisi Günü’nü turnuvayla kutladılar

Yarımada Gazetesi 07/04/2017 - 11:14:49 Bu haber 995 kere okundu
Dünya Masa Tenisi Günü’nü turnuvayla kutladılar

 

 

6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü’nde geçtiğimiz akşam Delfi Otel’de oynanan 1. Bodrum Dostluk Kupası Şampiyonası’nda Delfi Arena takımından oluşan Bodrumspor ile Milas’tan gelen Milas Belediyespor karşı karşıya geldi.

Bodrum’da ilk kez düzenlenen bu turnuva son maçlara kadar başa baş devam etti. Solukları kesen maçta Bodrumspor çiftlerde oynanan son 4 maçı alarak şampiyonluğunu ilan etti. Turnuvayı Bodrumspor 18, Milas Belediyespor ise 10 puanla tamamladı.

 

Turnuvaya profesyonel masa tenisi hocası ve Bodrum masa tenisi liglerini yürüten Tahir Çelikkesen de eşlik etti. Turnuvayı düzenleyen Delfi Arena takımı başkanı ve kaptanı Mehmet Dağoğlu, kupa töreni öncesi Çelikkesen’e destekleri için bir plaket verdi.

Turnuvada Bodrumspor takımında oyuncu olarak yer alan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya kupa töreninde yaptığı konuşmada masa tenisinin faydalarını, kış ayları için çok güzel bir spor olduğunu ve sosyal bir oyun olduğunu dile getirdi.

Turnuvada yarışan takımların oyuncularının her sektörden oluşu gözlerden kaçmadı.

 

Bodrumspor Kadrosu: Mehmet  Dağoğlu (Delfi Otel sahibi), Erkan Arı (Ariva Tur’da rehber), Ahmet Kurşuncu (Zazu işletmecisi), Atilla Oğuz (Park Marin sahibi), Yücel Niego (Online Travel sahibi), Ayhan Bostan (turizmci), Göksel Oral (Emekli Bodrum Garnizon Komutanı), Aytuğ Doğer (Emekli komutan), Levent Bulut (Alem Bar İşletmecisi), Rıza Karakaya (Turizimci ve Bodrumspor Başkanı)

 

Milas Belediyespor Kadrosu: Çağdaş Savaş (Eczacı), Soner Alagöz (Ögretmen), İbrahim Top (Muhasebeci), Mesut Özer (Üniversite Öğrencisi), Mustafa  Özalp (Ögretmen), Fatih Buldan (Tekniker), Tugay Uçak (Üniversite Öğrencisi), Durmuş Ali Akçay (Mühendis)

Haber Merkezi 

Yorum