Deniz kenarında, doğanın koynunda: “FRIDA BEACH”

Yarımada Gazetesi 30/06/2017 - 10:33:03 Bu haber 1291 kere okundu
Deniz kenarında, doğanın koynunda: “FRIDA BEACH”

Profesyonel olarak dans eden ve pek çok ünlü prodüksiyonda yer alan Emre Çelik ve Karpat Deviren, sanata bakış açılarını FRIDA BEACH’e taşıyor ve yeni konseptleriyle; sanatı deniz ve doğayla birleştirerek, yepyeni bir yaşam alanına çeviriyorlar.

 

Sadece bir beach değil, tüm günü keyifle geçirebileceğiniz bir atmosfer arıyorsanız; ailenizle birlikte gelebileceğiniz en doğru adres, Bodrum Torba’da…

 

Kahvaltı ile başlayıp akşam yemeği sonrasına kadar hizmet alabileceğiniz Frida Beach; yeni sezonda, misafirlerine yeniliklerle kapılarını açıyor.

 

Çocuğunuz Frida’da, oyun ve seramik gibi yaratıcı aktivitelerle vakit geçirirken; siz, Ege Denizi’nin berraklığına ya da havuz kenarında güneşlenirken doğanın huzuruna teslim olabilir, ufukta gün batarken asırlık bir hurma ağacının gölgesinde dinlenebilir, barda çok sevdiğiniz kokteylden bir yudum alabilirsiniz.

 

İşte bu sırada; hep beklediğiniz o “ilham” kapınızı çalabilir ve bütün yılın yoğunluğunda gözden kaçırdığınız küçük mutluluklarınızı bulabilirsiniz. “O ağacın” gölgesinde, isterseniz hep başlamak istediğiniz ama bir türlü fırsat bulamadığınız kitaplara başlayabilir, yepyeni müzikler keşfedebilir ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kimbilir belki akşam yemeğinden sonra sürpriz etkinliklerle de karşılaşabilirsiniz.

 

Kulağa rüya gibi gelen bu mekanı yaşamak için; Frida’ya mutlaka uğrayın.

 

Çocuk havuzu, çocuk kulübü, sanat atölye çalışmaları, özel butikler, güler yüzlü ve profesyonel ekibi ile tatil anlayışınızı bambaşka bir yere taşıyan Frida Beach; Bodrum’un en eşsiz koylarından Torba’da…

 

2017 sezonunda, ilk kez düğünlere de ev sahipliği yapacak olan Frida Beach, romantik başlangıçların da yeni adresi olacak.

 

Bir sahilden daha fazlasını bekleyenler için kapıları her zaman açık olan Frida Beach; sanat, tarih ve doğanın mükemmel güzelliği ile buluşturmak için bekliyor.

 

Yorum