Çocuklar! Bu Hafta Sonu Hansel ve Gretel’in Şeker Dolu Dünyasını Mi Gallery’de Keşfetmeye Hazır mısınız?

Yarımada Gazetesi 18/12/2018 - 09:59:52 Bu haber 735 kere okundu
Çocuklar! Bu Hafta Sonu Hansel ve Gretel’in Şeker Dolu Dünyasını Mi Gallery’de Keşfetmeye Hazır mısınız?

Hansel ve Gretel sizinle buluşmayı bekliyor. 22 Aralık 2018 Cumartesi günü Mi Gallery’de 13:30 ve 15:30 saatlerinde 2 seans gösterimiyle, Baykuş Çocuk Tiyatrosu tarafından sergilenecek, Hansel ve Gretel tiyatro oyunu alışılmışın dışında modern haliyle, küçük büyük tüm izleyicileri eğlenceye davet ediyor.

"Modern zamanlarda geçen bir Hansel & Gretel oyunu... Kahramanlarımız ormanda değil beton sokaklarda kayboluyor. Cadının şekerden evine değil de bir pastaneye gidiyorlar. Modern zamanlarda çok şey değişmiştir ama çocukların şeker sevdası değişmemiştir. Esas kötü olan cadı yani pastane sahibi mi yoksa şekerler mi? İşte yeniden Hansel ve Gretel..."

22 Aralık 2018 Cumartesi günü 2 seans 13:30 ve 15:30 saatlerinde Mi’ Gallery sahnesinde gösterimde olacak Hansel ve Gretel oyunun biletlerini, Midtown Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan Danışma, MOA Gameland ve yeni bina da bulunan Mas Akademi’den 35TL’ye alabilirsiniz.



Bodrum’a yenilikçi alışveriş merkezi konseptini kazandıran MIDTOWN; SPA, spor, kültür sanat, etkinlik ve atölyeleri tek çatı altına topladığı yeni yaşam alanı içerisinde hayata geçirdiği Mİ GALLERY ile hayatında yeni bir renk arayan, içindeki yeteneği dışarı taşırmak isteyen, hayata başka bir açıdan bakmak, sanatın her dalını deneyimlemek isteyen 2’den 90’a herkes için bir yaşam merkezi sunuyor.

Mimari yapısıyla dikkat çeken, yıl boyunca ulusal ve uluslararası dönemsel sergiye, seminer ve özel gösterilere, canlı performanslara ev sahipliği yapacak Mİ Gallery, yüksek tavanı ve akustik düzeni ile konser ve etkinlikler için Bodrum’da özel bir alternatif olacak.

 

Yorum