ÇINGILOĞLU’NDA ÜÇÜNCÜ NESİL DEVRİ

Yarımada Gazetesi 27/01/2018 - 08:08:50 Bu haber 1870 kere okundu
ÇINGILOĞLU’NDA  ÜÇÜNCÜ NESİL DEVRİ

Süt Ürünleri peynir satış ve üretimine 1957 yılında baba Ali İhsan ÇINGIL tarafından başlayan Çıngıloğlu markası, üçüncü nesile emanet.
 
Peynir üretim sektöründe Türkiye Çapında geniş bir müşteri potansiyeline sahip olan Çıngıloğlu Markasını babaları Mehmet Çıngıl'dan devralmaya hazır olduklarını belirten Gülseren Çıngıl Buldanlı ve Ali İhsan Çıngıl, Çıngıloğlu markasına genç bir dokunuş yapacaklarını belirttiler.
 
Üniversite eğitimi tamamladıktan sonra şirkette aktif olarak çalışan Gülseren Çıngıl Buldanlı, bilgi üniversitesi İngilizce işletme bölümünden mezun olan ve pazarlama iletişimi yüksek öğrenimini tamamlayarak dönen kardeşi Ali İhsan çıngıl ile birlikte babaları Mehmet çıngıl' a destek olup işletmeyi devraldılar
 
"Bizim asıl işimiz peynir. Dedemizden bize miras kalan sütü işleme ve süt ürünleri olarak satmak bizim işimiz." diyerek söze başlayan Gülseren Çıngıl Buldanlı, sektörde daha farklı üretimler gerçekleştirmenin ve lezzet kalitesini arttırmanın Çıngıloğlu markasına sektörel olarak daha büyük bir ayrıcalık getireceğini belirtti. Bu anlamda Baba Mehmet Çıngıl'ın, enerjisini ağırlıklı olarak üretime vererek, üretimi geliştirecek yatırımlar ve ürün gamının genişlemesine yönelik çalışmalara ağırlık vereceğini de sözlerine ekleyen Gülseren Çıngıl Buldanlı; "Butik hizmet politikasıyla yola çıktığımız Çıngıloğlu Markasıyla mağazalarımızda büyük çoğunluğu kendi üretimimiz ve yöresel üretimlerden oluşan, her biri kendi kalitesini kanıtlamış, lezzetleri onaylanmış ürünlerin satışını gerçekleştirdiğimiz mağazalarımız, bu lezzetleri özleyerek büyük şehirlerden gelen her kesimden müşterimiz tarafından ziyaret ediliyor. Süt ürünlerimizin her biri kendi imalatımız olup, farklı bölgelerin süt ürünlerini de bizim hizmet politikamıza uygun, kaliteli ve lezzetli ürünlerden seçiyoruz. Bu ürünlerin başkaları tarafından onay almasının yanı sıra, satışa sunmadan önce ürünü alarak, öncelikle kendi evimizde aile arasında tüketiyoruz. Eğer aile bireylerinin hepsinin onayından geçerse o ürünü satışa çıkartıyoruz. Süt ürünlerinin yanında bölgenin kendine has lezzetlerinden oluşan zeytin ve zeytinyağlarının da satışını gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimize her zaman en iyiyi en sağlıklıyı ve en lezzetliyi ulaştırmak bize ailemizden kalan en önemli görev. Biz de bu görev bilinci ile Çıngıl ailesinin üçüncü nesil bireyleri olarak elimizden gelenin en iyisiyle hizmet vermeye devam edeceğiz." Dedi.
 
İşledikleri sütün tamamen yerli ırktan elde edildiğini belirten Ali İhsan Çıngıl, "Sütümüz burada Kara Keçi de dedikleri, dağlarda gezen, doğal beslenen keçilerden ve yine Milas bölgesinde doğal yollardan beslenen koyunlardan elde edilen sütlerdir. Bu keçiler, farklı ırklara göre daha az süt vermelerine rağmen, sütleri, tüm ırklara göre mineral açısından daha zengin ve daha besleyici sütlerdir. Özellikle keçi sütünden elde ettiğimiz peynirleri de şirden mayalı olarak üretiyoruz. Suni maya kullanmıyoruz." diyerek, üretimini yaptıkları ürünlerin sağlık açısından faydalarına da dikkat çekti.

Yorum