CHP milletvekili Demir’den “Hayır” ziyaretleri

Yarımada Gazetesi 31/03/2017 - 11:54:04 Bu haber 533 kere okundu
CHP milletvekili Demir’den “Hayır” ziyaretleri

 

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum çalışmalarına devam ediyor. Demir, Seydikemer’de çeşitli mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Demir ziyaretlerinde neden “Hayır” diyeceklerini anlattı.

“Üreten bir Türkiye için, özgürlüğümüz için, geleceğimiz için Hayır diyoruz.” diyen Demir, yanlış dış politikalar sonucu özellikle tarımda yaşanan olumsuzlukların bölge halkını çok ciddi anlamda etkilediğini belirtti. Burada devlet politikasının yürütmenin, yargının ve yasanın yani güçler ayrılığının önemini vurgulayarak erklerin tek elde toplanmasının tehlikesini dikkat çekti.

CHP’Li milletvekili Seydikemer’den ayrılarak  19 Sivil Toplum Örgütünün dahil olduğu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde kurulan Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu 3. Kuruluş yıl dönümü yemeğine katıldı. Fethiye’deki bu güç birliği ve dayanışmanın bölgemize ve ülkemize yayılmasını, bu birliktelik anlayışının sürdürülmesini ve Fethiye için geçmişte olduğu gibi gelecekte de Fethiye’ye artı değer kazandıracağını belirtti.

Haber Merkezi

 

Yorum