CHP’li Demir: İsteyince kaynak bulunuyormuş

Yarımada Gazetesi 12/05/2018 - 08:58:27 Bu haber 501 kere okundu
CHP’li Demir: İsteyince kaynak bulunuyormuş

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.
 
CHP’li Demir; ”Hükümetin emeklilere her bayram 1000 TL ikramiye verilmesi düzenlemesi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 23 Mart 2015 tarihinde Ankara 3. Noterliği’ne onaylattığı taahhütnamede, “Tüm emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesi için gereken yasal düzenlemelerin 1 ay içerisinde yapılmasını sağlayacağını, emeklilere yıllık 2 maaş tutarında ikramiye verilmesini Başbakanlık görevinde bulunduğu her yıl muntazam olarak sürdüreceğini” belirtmişti. Cumhuriyet Halk Partisi dile getirdiğinde ‘kaynak nerede’ diyen Hükümet, şimdi CHP’nin tüm vaatlerini yerine getiriyor, görünen o ki isteyince kaynak bulunuyormuş. Emeklimiz güle güle harcasın” dedi.
 
Sözünün eri ol ve oyunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ver  
 
CHP’li Demir;” O dönem Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek’in , Kılıçdaroğlu’nun bu vaadi için “Bütün bunları yapsınlar, kaynak göstersinler, sadece şapka çıkartmam yani ben samimi olarak söylüyorum derim ki: Ben de CHP’ye oy vereceğim” sözlerini hatırlatarak sözünün eri ol ve oyunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ver “dedi.

Yorum