BODRUM SOKAK CANLARI İÇİN ESKİCİ BLACK7’DA BULUŞUYOR

Yarımada Gazetesi 03/10/2023 - 11:52:03 Bu haber 2081 kere okundu
BODRUM SOKAK CANLARI İÇİN ESKİCİ BLACK7’DA BULUŞUYOR

Bodrum’a kazandırdığı kaliteli eğlence anlayışıyla, bugüne kadar birçok etkinliğe imza atan Eskici Black7 önümüzdeki günlerde sosyal sorumluluk ve farkındalık amaçlı bir etkinlik ile, Bodrum’daki hayvan severleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda da benzer etkinliklerle ses getiren Eskici Black7 ailesi, bu yıl da sahipsiz sokak hayvanlarının bakım ve sağlık hizmetleri için önemli bir çaba sarf eden kurumlarından Bodrum Hayvan Hakları Derneği için bir etkinlik düzenliyor.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu 4 Ekim Çarşamba akşamı tüm geliri Bodrum Hayvan Hakları derneğine bağışlanacak etkinlik için tüm hayvan severleri Eskici Black7’a beklediklerini belirtti. Füsun Uslu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bodrum’da terk edilen ve sahipsiz sokaklarda bulunan tüm canlara gerek mama, gerek sağlıkları için oldukça çaba sarf eden derneğimize gelen bu teklif bizi gerçekten inanılmaz mutlu etti. Sokaklarda yaşayan tüm canlarımıza dokunmaya çalışıyoruz. Hepsinin sağlığı aslında aynı sokaklarda yaşayan, gezinen bizler için de önem taşıyor.

Zaman zaman gerekli müdahaleler için özel kliniklerle çalışmamız, sürekli olarak onların karınlarını doyurmamız gerektiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bu maliyetlerin altından bir dernek olarak kalkmamız çoğunlukla oldukça zor oluyor. Bağışlarla, desteklerle yol alıyoruz. Bu nedenle öncelikle Eskici Black7 ailesine bize bu yıl da bu desteği verdikleri için çok mutluyuz. Binlerce teşekkürü hak ediyorlar.” Dedi.

4 Ekim 2023 akşamı 18.30’ da başlayacak etkinlikte atıştırmalıklar ve açık büfe ile içeceklerden oluşan bir menü ile hizmet alacağınız Eskici Black7, etkinlikten kazanacağı tüm geliri sokaklarda yaşayan canlar için Bodrum Hayvan Hakları Derneği’ne bağışlayacak.

 

Yorum