Bodrum'da Rock gelipduru

Yarımada Gazetesi 13/06/2017 - 16:14:57 Bu haber 1006 kere okundu
Bodrum'da Rock  gelipduru

Bodrum'da Rock  gelipduru

Bodrum'da, 20-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Bodrum Rock Festivali'nin hazırlıklarının sürdüğü bildirildi. 

Rock müzik tutkunlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanılan ilçede, etkinlik kapsamında yerli ve yabancı çok sayıda grubun sahne alacağı kaydedildi. Kızılağaç Deve Güreşi arenasında kurulacak olan iki ayrı sahnede, kesintisiz olarak müziğin devam edeceği belirtilen festivalle ilgili Bodrum Trofa Kafe'de basın toplantısı düzenlendi.

Bodrum Belediyesinin katkıları ile gerçekleştirilecek ve #BodrumaROCKgelipduru hashtagiyle sosyal medyada tanıtımı yapılan festivalin müzik direktörlüğünü  Rock müziğin önemli isimlerinden Gür Akad'ın yaptığı öğrenildi. 

Festivalde Haluk Levent, Duman, Kıraç ile Yoğun Bakım, Acil Servis, Objektif, Kramp, Kesmeşeker, Absence, Devil'in de aralarında yer aldığı çok sayıda grubun sahne alacağı belirtildi.

Çadır kampın açılacağı festivalin koordinatörü Serdar  Meriç, etkinliğin 24 saat açık alanda gerçekleştirileceğini, çift  sahnede 70 ayrı grubun sahne alacağını belirtti. 

Festivalin sadece rock gruplarına özel bir etkinlik olacağına dikkat çeken Gür Akad, "Anadolu rock, hard rock ve metal rock tarzında bir festival olacak." dedi. 

Bodrum turizmi de katkı sağlaması amaçlanan  festivale 30 bin kişinin katılması bekleniyor.

Haber: Yeliz Yavaş 

Yorum