BODFAD Bodrum Caz Festivali 2017 Fotoğraf Sergisi Osmanlı Tershanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde

Yarımada Gazetesi 01/09/2018 - 08:21:55 Bu haber 504 kere okundu
BODFAD Bodrum Caz Festivali 2017 Fotoğraf Sergisi Osmanlı Tershanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde

BODFAD tarafından fotoğraflanmış olan Bodrum Caz Festivali 2017 fotoğraf sergisi, Bodrum için çok özel mekanlardan biri olan Milta Bodrum Marina Osmanlı Tershanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde festival kapsamında sergileniyor. Usta fotografçıların kadrajından yansıyan fotoğraflar sahne ve seyirci heyecanını gözler önüne seriyor. Sergi 5-11 Eylül tarihleri arasında görülebilir. 
 
Açılış kokteyli 5 Eylül Çarşamba günü, saat: 19.00'da Milta Bodrum Marina Osmanlı Tershanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi’nde
 
BODFAD Bodrum Fotoğraf Sanatı Derneği, kuruluşunu 2008 yılında tamamlamış ve 2012 yılında TFSF üyesi olmuştur. Leleg ve Karya uygarlıklarının üzerine kurulu ve 4000 yıldan fazla geçmişi olan Bodrum’un ve çevresinin bu tarihsel mirasını belgelemeyi derneğin asıl görevi olarak görmektedir. Değişik anlayıştaki fotoğraf çalışanlarını Bodrum’a davet ederek, çalışmalarını ve görüşlerini izleyenlerle paylaşmaktadırlar. Yetişkinlere verilen temel fotoğraf eğitiminin yanında, ortaokul düzeyindeki öğrencilerle de çalışmalar yapılmaktadır. 

Yorum