1 yılda 381 hastanın naklini gerçekleştirdi

Yarımada Gazetesi 07/04/2017 - 19:15:56 Bu haber 2778 kere okundu
1 yılda 381 hastanın naklini gerçekleştirdi

 

Milas Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Engelli Nakil Aracı Engelli 1 yılda 381 hastanın naklini gerçekleştirdi.

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde 1 yıl önce hizmet vermeye başlayan Engelli Nakil Aracı ilçe genelinde 381 hastanın naklini gerçekleştirdi.  Tamamen engellilere göre dizayn edilen araç, engelli vatandaşları evlerinden alıp gitmek istedikleri yere götürecek ve aynı zamanda da, engelli vatandaşlar ile refakatçilerini aynı anda taşıyabilecek kapasiteye sahip.

 Başkan Tokat; amaçlarının engellilerin hayatlarını daha çok kolaylaştırmak olduğunu vurguladı. Belediyenin sorumluluğunun bilincinde yeni projelere imza atacağını kaydeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kentte engelli vatandaşların hiçbir sorunun kalmamasını istediklerini kaydetti.

Tokat ayrıca; Sağlık İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen Hastalarımıza evde bakım hizmeti, Hoş geldin Bebek, Bir Yastıkta Bir Ömür, Hasta Nakil hizmeti gibi bir çok çalışmalarımız var. Yeni aracımız ile evde bakım hizmeti alan engelli vatandaşlarımızın nakillerini kolaylaştırıyoruz. Engellilerimize böylesine farklı projeler ile destek çıkmaya gayret ediyoruz. Engelli nakil aracı 1 tekerlekli sandalyeli olmak üzere 8 engellimizi ve refakatçisini rahatlıkla istediği yere taşıyacak. Bu şekilde engelli vatandaşlarımız istedikleri yerlere kolayca gidebilecek." dedi.

Haber Merkezi 

Yorum