YILBAŞI HEDİYENİ KENDİN YARATMAYA, YENİ YIL HEYECANINI MAS’TA YAŞAMAYA, NE DERSİN?

Yarımada Gazetesi 27/12/2018 - 07:47:55 Bu haber 839 kere okundu
YILBAŞI HEDİYENİ KENDİN YARATMAYA, YENİ YIL HEYECANINI MAS’TA YAŞAMAYA, NE DERSİN?

YILBAŞI HEDİYENİ KENDİN YARATMAYA, YENİ YIL HEYECANINI MAS’TA YAŞAMAYA, NE DERSİN?

Her hafta farklı atölye konuları ile her yaş grubuna özel yılbaşı atölyeleri, MAS’ta dördüncü haftasını yaşıyor.

!BU HAFTA!

ÇOCUKLAR

– Kutuda Gizlenen Kahramanım ve Yeni Yıl Şarkılarım

Drama ve ritim atölyesi olan “Kutuda Gizlenen Kahramanım ve Yeni Yıl Şarkılarım” Atölyesi 29 Aralık Cumartesi günü, 14:00’da  3 – 5 yaş aralığındaki küçük katılımcılarla düzenleniyor. Atölyede çocuklar, kutuda gizlenen sevimli Yeni Yıl Kahramanını canlandırırken, ritmin eğlence dolu dakikalarından keyif alıyorlar.

– Kendi Hediyeni Kendin Yap!

29 – 30 Aralık günleri, saat 11:00’da 6 – 12 yaş aralığındaki küçük katılımcılarla düzenleniyor.“Mum Tasarımı Atölyesi”, “Yeni Yıl Yastığı Atölyesi”, “Tabaklara Resimler Atölyesi”’nden dilediğini seç ve bize katıl!

– Yeni Yıl Pastanı Kendin Yap Yeni Yıl Ritimleri

Sağlıkla, keyifle, coşkuyla gelsin yeni yıl!

Mutfak ve ritim atölyesi olan “Yeni Yıl Pastanı Kendin Yap Yeni Yıl Ritimleri” Atölyesi 30 Aralık Pazar günü, saat 14:00’da 3 – 5 yaş aralığındaki küçük katılımcılarla düzenleniyor. Atölyede çocuklar, şahane yeni yıl pastaları yaparak ritim atölyemizde kendi yarattığı ritimler ile coşuyor. Mis kokulu atölyemizde, tasarım pastalar Yılbaşı akşamı için süsleniyor.

 

- Kurabiye Ev Atölyesi

Yeni yıla yarattığınız muhteşem kurabiye ev ile gir!

30 Aralık Pazar günü, 14:00’da  saatlerinde düzenleniyor. Yeni yıla kendi yarattığınız muhteşem kurabiye ev ile girin ve değişik teknikleri öğreneceğiniz ve süslemeye doyamayacağınız bu muhteşem atölyeyi sakın kaçırmayın!

Yetişkinler

– Kendi Hediyeni Kendin Yap!

29 – 30 Aralık günleri, saat 14:00’da gerçekleşiyor. “Yastık Tasarımı Atölyesi”, “Seramik Tabak Tasarımı Atölyesi”, “Nar Heykelleri Yapımı Atölyesi”’nden dilediğini seç ve bize katıl!

 

Yorum