PATİ SEVENLER BY ESKİCİ’DE COŞTU

Yarımada Gazetesi 23/03/2018 - 08:02:27 Bu haber 3312 kere okundu
PATİ SEVENLER BY ESKİCİ’DE COŞTU

Bodrum'a kazandırdığı yeni eğlence anlayışı ve hizmet kalitesiyle kısa sürede Bodrum Barlar Sokağı'nın yıldızı haline gelen By Eskici Bodrum, geçtiğimiz akşam sokak dostları için bir parti düzenledi.

 

Bodrum Hayvan Hakları Derneği, Güllük Barınağı ve Gönüllülerden oluşan yardım sever bir gurup tarafından oluşturulan etkinlik, Bodrum'da yaşayan tüm hayvan severleri ve yardımsever Bodrumluları bir araya getirdi. Gönüllü olarak kampanyaya destek veren Organizatör Kalbiye Sever ile Restoran işletmecileri Figen ve Filiz Akın, barınaklara zaman zaman yapılan bireysel bağışların, barınaklarda yaşayan canlılara yeterli olamadığından bu etkinlik için kollarını sıvayarak, yaklaşık beş yüz hayvanseveri bir araya getirdiler.

 

Bodrum Hayvan Hakları Dernek Başkanı Füsun Uslu, gecede yaptığı açıklamada, dernekleri yararına gönüllülerin organize ettiği geceden çok memnuniyet duyduklarını ifade etti. Uslu; “Dernek olarak Bodrum’da yıllardır hayvan haklarının savunucusu olduk. Her zaman hayvansever gönüllülerimizle iş birliği yapmanın gerek barınaklarda kalan, gerek sokaklarda yaşayan canlarımıza her zaman faydası olmuştur. Gönüllülerimiz bize gelip barınaklar için bir gece düzenlemek istediklerini söylediklerinde gündemimizde bize bağlı olmayan ancak zor şartlarda hizmet üretmeye çabalayan Güllük Barınağı için ne yapacağımızı düşünüyorduk. Biz Bodrum’da dünya standartlarında bir barınağa sahibiz. Ancak Milas’a bağlı olan o barınakta yaşayan canlara, onları hayatta tutmaya çalışan çalışanlara destek olmak bizlerin en önemli görevi. Önemli olan, canları hayatta tutabilmek. O nedenle dernek yönetim kurulu kararıyla, bu geceden elde edilen tüm geliri Güllük Barınağına bağışladık.” Dedi.

 

By Eskici Bodrum'un İşletme Ortağı Murat Oğan da yaptığı açıklamada Bodrum'da yaşayan ve kalbinde sevgi olan herkesin düzenlenen bu gecede bir araya geldiğini belirtti. Tahminlerinin üzerinde gerçekleşen katılımın, mutluluk verici olduğunu ifade eden Murat Oğan, By Eskici Bodrum olarak her ay benzer etkinliklerle sosyal sorumluluk anlamında üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

 

Mehmet Teoman'ın Dj Performansını gerçekleştirdiği, dünyaca ünlü keman virtüözü Olga Eşiyok'un keman şovu ve Bengü Erol ile Altay Kurtbaşı’nın tango gösterileri geceye katılanlar tarafından ilgiyle izlendi.

Yorum