OĞUL filmi Cinemarine Sinemaları Oasis AVM’de gala yapacak

Yarımada Gazetesi 03/10/2019 - 08:25:02 Bu haber 1779 kere okundu
OĞUL filmi Cinemarine Sinemaları Oasis  AVM’de gala yapacak

Başrolünde Zerrin Sümer’in oynadığı kısa film “OĞUL” Bodrum’da gala yapıyor.
 
3 Ekim Perşembe 2019, saat 20.00’de OĞUL filmi Cinemarine Sinemaları Oasis AVM’de gala yapacak. 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Bodrum Kısa Film Atölyesi’nin davetlisi olarak Bodrum’a gelip çekimlerde yer alan Zerrin Sümer, filmin galasına da katılacak.
 
Oyuncular ve ekiple söyleşi imkânı yakalayacak olan sinema severleri Oasis Cinemarine Sinemaları’nda kamera arkası sürprizi de bekliyor. 
 
Akya Film Prodüksiyon yapımcılığında, Serkan Turaç yönetmenliğinde, Bodrum Yalıçiflik ve Kızılağaç Mahallerinde gerçekleşen film çalışması üç aylık planlı çalışmanın ürünü. İki gün süren çekimler sırasında sıcak, yardımsever ve destekçi yaklaşımlarıyla Bodrum halkı ve Atölye katılımcıları bütünleşti.  
 
Köyde yaşamını sürdüren “Hatice Ana” rolünü üstlenen Zerrin Sümer’e, Funda Sevencan ve Mehmet Emre’nin yanı sıra mahallenin kasabı Salim ve çekim sırasında kahvede bulunan Bodrum halkı da eşlik etti.
 
Film, galanın ardından Türkiye ve dünyanın farklı yerlerindeki festivallere gönderilecek. Filmin müziği özel olarak Kayhan ve Esin ONAS tarafından yapıldı. 
 
Yönetmen Serkan Turaç Filmin konusu hakkında şunları söylüyor: “Film köyde geçiyor. Köyde esnafın ve mahallenin yardımıyla hayata tutunan Hatice Ana’nın hayatından bir kesiti sunuyoruz.  İmece usulü hayatların değer kazanmasını ve yardımlaşmanın insan üzerindeki bire bir etkisini izleyeceğiniz farklı bir anlatım. Hikâyesi, Murat Aslankara’ya ait duygu yüklü, düşündürücü bir film…”
 
Akya Film Prodüksiyon tarafından düzenlenen Bodrum Kısa Film Atölyesi kasım ayının ilk haftası itibariyle yeni başlayacak olan atölye için hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Detaylı bilgi için: 
www.bodrumkisafilmatolyesi.com
 

Yorum