MUSKİ Menteşe, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde karayolu işleri yaptıracak

Yarımada Gazetesi 10/05/2021 - 09:23:11 Bu haber 200 kere okundu
MUSKİ Menteşe, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde karayolu işleri yaptıracak

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Menteşe, Yatağan ve Kavaklıdere İlçeleri İşletme Sahası İçinde Hatların Tamirat, Yenileme ve İmalatları Sonrası Bozulan Üst Yapı Kaplaması Tamiratı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Menteşe, Yatağan ve Kavaklıdere İlçeleri İşletme Sahası İçinde Hatların Tamirat, Yenileme ve İmalatları Sonrası Bozulan Üst Yapı Kaplaması Tamiratı 7890 metrekare Yol Yaması Yapılması İşi ihaleye çıkarılıyor. İşin teslim süresi ilanda 180 takvim günü olarak duyuruldu. İhaleye son teklif verme tarihi 01.06.2021 olarak belirtildi. İhale Komisyonu Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Orhaniye Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı No: 41 Menteşe/MUĞLA adresinde toplanacak.

Detaylı bilgi için; https://www.ilan.gov.tr/ilan/788118/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/mentese-yatagan-ve-kavaklidere-ilcelerinde-karayolu-isleri-yaptirilacaktir tıklayınız....

 

 

Yorum