Midtown’da Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı Başlıyor!

Yarımada Gazetesi 13/07/2023 - 09:35:30 Bu haber 923 kere okundu
Midtown’da Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı Başlıyor!

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleceği şekillendirecek Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı ile ortaokul ve lise öğrencilerine kapılarını açıyor. 02 Temmuz- 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan staj programına katılım şartı, ortaokul veya lise öğrencisi olmak. Toplamda 15 gün sürecek Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı’na ik@midtown.com.tr e-posta adresi üzerinden başvurabilirsiniz.             
 
Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı’nın amacı, öğrencilerin çalışma ortamını deneyimlemelerini sağlayarak ileride yapacakları üniversite seçimine ve bununla bağlantılı olarak meslek seçimlerine katkıda bulunmak.
 
Uygulamalı Staj Programı 
 
İlk öğrenci grubunu, 2 Temmuz’da misafir edecek olan Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı kapsamında öğrencilerin; akademik, sosyal, yaratıcı ve sanatsal gelişimlerinin arttırılması hedeflenen programda öğrencileri, her gün farklı bir sürpriz bekliyor olacak. Öğrenciler, teorik ve pratik deneyimlerini arttırmaya yönelik alacakları temel eğitimlerinin ardından, staj programı sonundan geliştirecekleri projeler ile eğitimlerini uygulamalı olarak hayata geçirme şansına sahip olacaklar.
 
Karakaya Group şirketleri bünyesinde, Ortakent’ te 90.000 m²’lik arsa alanı üzerine kurulan Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çevresel koşullara uygun olarak tasarlanmış mimari yapısıyla Bodrum’un en büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi olma özelliğine sahiptir. 28 Haziran 2012 tarihinden bu yana Bodrum’da sosyal yaşamın en büyük parçası olmuş, alışveriş, gastronomi ve eğlence temalarıyla şehrin buluşma noktası haline gelmiştir. Midtown ile yeni nesil arasında bağ oluşturmayı da hedefleyen Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı, Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde rotasını geleceğe çevirmek isteyen öğrencileri bekliyor.

Yorum