GÜREŞÇİLER YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

Yarımada Gazetesi 06/03/2017 - 13:03:53 Bu haber 676 kere okundu
GÜREŞÇİLER YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

 

 

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde eğitim alan sporcular Denizli’de yapılan grekoromen ve serbest stil maçlarında elde ettikleri başarılarla ilçenin yüzü güldürdü.

 

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alan sporcular elde ettikleri başarılarını bir yenisini daha eklediler. Denizli’de geçtiğimiz hafta sonunda yapılan 16 Yaş müsabakalarına katılan Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Sporcularından Serhat Akbulut 1., Ramazan Gül 2., Selçuk Kacabıyık 3. ve Gökhan Kundak 3.  Olma başarısını gösterdi. Serbest stilde müsabakalara katılan Ali Koç ise 1. oldu.

 

Milas’ın yüzünü güldüren sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “Güreş her zaman ilçemizin yüzünü güldürüyor. Güreş sadece ilçemizin değil hatırlanacağı üzere yakın tarihte yapılan olimpiyatlarda da ülkemizin de yüzünü güldürmüştü. Bu anlamda yine yakın bir tarihte Türkiye derecesi yapan sporcularımız var. İlçemizde oldukça sevilen bir spor dalı olan güreşte beklentimiz yine yüksek. Umarım istenilen başarılar her yıl olduğu gibi bu yılda tekrarlanır” dedi. 

Yorum