Fethiye Belediye Başkanı Saatcı: “Ak Parti’ye transferimin başlık parası Fethiye’nin il olmasıdır”

Yarımada Gazetesi 01/12/2016 - 12:02:10 Bu haber 1023 kere okundu
Fethiye Belediye Başkanı Saatcı:  “Ak Parti’ye transferimin başlık parası Fethiye’nin il olmasıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Fethiye Belediye Başkanı Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler konuşulacağını da basın mensuplarıyla paylaştı. Başkan Saatcı ayrıca Ak Parti’ye transferiyle ilgili soruya da, “Bulunmaz Hint kumaşı değilim. Ancak benim başlık param Fethiye’nin il olması. Fethiye’yi il yapsınlar, Ak Parti’ye geçerim” dedi.

Başkan Saatcı, “15 Temmuz öncesi Sayın Cumhurbaşkanımızdan randevu talep ettik. Bekliyoruz. Çağırdığı takdirde Büyükşehir Yasası’nın 36 ayda Türk Belediyeciliğinde nasıl uygulandığını, eksiklerini anlatacağım. Kendisine bu konularla ilgili bilgi vermek için randevu talep ettim” dedi.

“Üst düzey teklifler aldım”

Gazetecilerin, ‘Ak Parti’ye transferiniz gündeme gelir mi?’ sorusuna ise Başkan Saatcı, “Ben bulunmaz Hint kumaşı değilim. 2007 yılından bu yana bizim Ak Parti’de politika yapmamız yeğleniyor. Bu konuyla ilgili üst düzey teklifler sürekli geliyor. Ancak her zaman dediğimiz gibi başlık param Fethiye’nin il olması. Ama bunlardan önce bizim için en önemli konu ülkemizin bekâsıdır. Ama benim büyükşehir yasasıyla mücadelem sonuna kadar devam edecek. Ben şahsi olarak bir şey istemiyorum. Benim 26 ayım kaldı. Bu yasa değişirse, Türk belediyeciliği ve insanımız kazanır.” ifadelerini kullandı.

Yorum