CHP “hayır” çalışmalarına hız verdi

Yarımada Gazetesi 03/04/2017 - 14:02:23 Bu haber 627 kere okundu
CHP “hayır” çalışmalarına hız verdi

 

 

CHP Bodrum ve Kavaklıdere’de “Hayır” oyu için çalışmalarına devam etti.

Bodrum’da gerçekleştirilen çalışmalarda CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen başta olmak üzere; Kadın Kolları, Gençlik Kolları, geçmiş dönem belediye başkanları, geçmiş dönem belediye meclis üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve partililer birlikte çalışıyor. “Hayır” çalışmaları için el ele veren ekipler Bodrum’un tüm mahallelerini ev ev ziyaret ediyor, esnaflarla bir araya geliyor.  

Yeni anayasa ve başkanlık sisteminin kabul edilebilir olmadığını savunan CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, “‘Tek adam’ rejimi ile kalkınan, gelişmiş hiçbir ülke yok. İşte bunun gibi çekincelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Birçok gezdiğimiz yerde de insanlarımızın derdinin referandum olmadığını fark ediyoruz. Bizler turizm kentinde yaşıyoruz. Önümüz sezon için, turizmcilerimiz ve esnaflarımız düşünceli” dedi. Seymen; “CHP Bodrum İlçe Başkanlığı olarak daha önce de ifade ettiğim gibi Bodrum’un ve Muğla’nın referandum da yüksek oranda “Hayır” diyeceğini düşünüyoruz. Bu konuda içimiz rahat. Bizi bu düşünceye iten en önemli etken ise, Bodrum’un mahallelerindeki vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun ‘Hayır’ oyu vereceğini bizlere söylemesi. Bodrum da rekor sayıda ‘Hayır’ oyu bekliyoruz. Ülke genelinde de referandumda “Hayır” çıkacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Kavaklıdere’de “hayır” çalışması   

16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında CHP Muğla İl Başkanlığı Kavaklıdere’de çalışmalarını sürdürdü. Kavaklıdere’de pazar yerini ve yerleşik esnaflar ile, Çatak, Çamlıbel, Menteşe, Çayboyu mahallelerini ziyaret eden CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve partililer vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak referandumun maddelerini içeren broşür dağıttı

Alban; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olmaya devam edecek”

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Türkiye’de Cumhuriyet’in kazanımlarının, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yani “Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir” anlayışının devam etmesi için 16 Nisan’da bütün vatandaşların sandığa giderek “hayır” demesi gerektiğini söyledi. Kavaklıdere’deki referandum çalışmalarının çok olumlu geçtiğini, vatandaşların 18 maddenin hiçbir yerinde işsizliği sona erdirecek, ekonomiyi, tarımı, turizmi,   eğitimi, çiftçi, esnaf ve üretici geçim derdini çözebilecek bir değişiklik içermediğini bildiklerini belirten Alban; “Referandum çalışmaları kapsamında ilçelere yaptığımız gezilerde vatandaşlarımızla birebir sohbet ediyor, sorunlarını dinleyebiliyoruz. Kavaklıdere ilçemize yaptığımız ziyarette de pazarda, esnaflarımız dükkânlarında bu referandumun 18 maddenin içerisinde ekonomiyi düzeltecek, tarımla uğraşan, ürettikleri elinde kalan üreticinin durumunu düzeltecek, terör olaylarını sonlandıracak, işsiz gençlerimize iş olanağı sağlayacak hiçbir değişikliğin olmadığını söylediler. Muğla genelinde vatandaşlarımız referandum hakkında fikir sahibi ve ülkemiz için neyin hayırlı olacağı konusunda kararını vermiş gözüküyor. Bütün vatandaşlarımızı 16 Nisan’da sandığa gitmeye ve oyunu kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

 

Yorum