Cemal Hünal ve Onur Şenay yeni oyunlarıyla Bodrum’a geliyor

Yarımada Gazetesi 28/03/2017 - 13:31:50 Bu haber 1838 kere okundu
Cemal Hünal ve Onur Şenay  yeni oyunlarıyla Bodrum’a geliyor

 

                                                                       

Cemal Hünal ve Onur Şenay birlikte rol aldıkları tiyatro oyunu “Patron” ile Bodrum’a geliyor. Tiyatro Şenay’ın, kara komedi bir mafya hikâyesini sahneye taşıyan yeni oyununda çocukluk arkadaşı iki kafadarın birlikte çıktıkları yolculuğun macerası “Patron”; 5 Nisan Çarşamba akşamı Oasis AVM Nurol Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Çocukluk arkadaşı iki kafadarın birlikte çıktıkları bir yolculuğun macerasını tiyatro sahnesine taşıyan “Patron” oyunu, alışılandan farklı olarak, daha sinematografik bir anlatımda ilerliyor. Prömiyerinden bu yana tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği “Patron”, oyuncuların sahneyi kendilerinin kurup değiştirdiği farklı sahneleme tekniği ile de dikkat çekiyor.

Oyunun konusu

Bir yol macerası olan oyunda çocukluk arkadaşı iki kafadar Sadık (Cemal Hünal) ve Okan (Onur Şenay), Patron adını verdikleri bir mafya lideri için çalışmaktadırlar. Patron’un ölüm talimatı verdiği birini öldürürler, fakat yanlış kişiyi öldürdüklerini fark ederler. Patron’un gazabından çok korkan iki kafadar, Patron’a gidip durumu kendi ağızlarından anlatmak ister.

Tek perdelik “Patron” oyununda, Patron karakteri sahnede Tamer Karadağlı ise sesiyle yer alıyor. Jason Milligan’ın yazdığı, Türkçe çevirisini Cemal Hünal’ın yaptığı “Patron”un yönetmenliğini de Hünal üstleniyor. Müzik ve ses efektlerini Gülhan Eralp’ın büyük bir titizlikle hazırladığı, ışık tasarımını Cengiz Orhonlu’nun, dekor tasarımını Onur Şenay’ın yaptığı oyunun afiş fotoğraflarını Fethi Karaduman çekerken, afişi ise Berkcan Okar tasarladı.

Haber: Yeliz Yavaş 

 

 

Yorum