Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Bayram Alışveriş Şenliği 23-25 Haziran'da

Yarımada Gazetesi 20/06/2023 - 09:28:04 Bu haber 1466 kere okundu
Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Bayram Alışveriş Şenliği 23-25 Haziran'da

Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Bayram Alışveriş Şenliği 23-25 Haziran tarihleri arasında Bitez Aktur Arasta’da gerçekleşiyor.

 

Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Bayram Alışveriş Şenliği 23-25 Haziran tarihleri arasında Bitez Aktur Arasta Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Girişimci & Üreten Kadınlar Bayram Alışveriş Şenliği, butik ve üretici markaları Bodrum’da yaşayan ziyaretçileri ile buluşturuyor.  Bitez Aktur Arasta’nın muhteşem renkli atmosferinde gerçekleşecek şenlikte birçok tasarımcının özel olarak ürettiği hediyelik eşyaların olduğu stantlar yer alacak.

 

Bordo Avm tarafından gün boyu çayın ücretsiz olarak ikram edileceği şenlikte, atmosferin ruhunu yaşatacak müzikler de yer alacak. Stantlardan alışveriş yapanlar herkes hediye çekilişi veya ücretsiz Tarot baktırma hakkına da sahip olabilecekler.

3 gün sürecek şenlik boyunca alışveriş stantları birbirinden özel el emeği ve butik ürünler ile gelen misafirlerin beğenisine sunulacak. Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Bayram Alışveriş Şenliği’nde ilk gün Yalıkavak Halk Eğitim Resim Atölyesi Sergisi ile açılış olacak. Çocuklara yüz boyama etkinliği ve suluboya workshopları ile devam edecek. Şenliğin 2. gününde Meryem Aksu ile Tarot ve Neşe Akbaş ile Nefes Teknikleri gün boyunca ziyaretçilerin hoş vakit geçirmelerini sağlayacak. Şenliğin 3. günü hediye çekilişi ve daha pek çok sürpriz sizleri bekliyor.

 

Şenliğe hizmet sponsorlarımızda destek verdi.

Bodrum Aktur Arasta’da gerçekleşen şenlikte bayram öncesi çekilişine   Bordo Home ve katılımcı standlar hediye ve ikram sponsoru olarak destek veriyorlar.

Türkiye Sakatlar Derneği’ne destek verilecek

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şubesine destek amaçlı olarak düzenlenen etkinliğin bir kısmı derneğe bağışlanacak.

 

Yorum