Batı Akdeniz Havza Yönetimi Heyet Toplantısı Vali Civelek’in Başkanlığında Yapıldı

Yarımada Gazetesi 08/12/2017 - 08:20:11 Bu haber 379 kere okundu
Batı Akdeniz Havza Yönetimi Heyet Toplantısı Vali Civelek’in Başkanlığında Yapıldı

Batı Akdeniz Havza Yönetimi Heyeti 2017 yılı ikinci toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Vali Özer Türk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Batı Akdeniz Havza Yönetimi Eylem Planı kapsamında ilgili kurum ve kuruluşların gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, DSİ 213. Şube Müdürü Mehmet İskender, Muğla, Antalya, Denizli ve Burdur illerinin heyet üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi konuşan Vali Civelek şunları söyledi:

“Günümüzde öellikle artan su kullanımı, su kirliliği, su kaynaklarının miktarının ve kalitesinin azalması sonucunda karşılaşılan sorunlara yönelik, ilgili kamu kurum ve kuruluşları havza bazlı su kaynaklarının yönetilmesi konusunda önemli çalışmalar yürütmektedirler. Çalışmalarından dolayı kurul üyelerimize teşekkür ediyor, başarılı ve verimli bir toplantı diliyorum.”

Toplantının devamında bölge ve kurum müdürleri toplantı gündeminde yer alan Batı Akdeniz Koruma Eylem Planı ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Batı Akdeniz Havza Yönetimi Heyeti Toplantısı, ilgili kurum ve kuruluşlarının 2017 yılı çalışmalarının değerlendirilmesi ile devam etti.

Yorum