İYİP'İN GELECEĞİ DE, OLACAĞI DA YOK!

Hüseyin Anıl 14/12/2023 - 12:56:22

Meral Akşener'in geçen hafta "CHP ile İttifaka devam etmeliyiz" dediği için İBB Meclis Grup Başkan İbrahim Özkan'ı İBB İYİP grup başkan vekilliğinden istifa ettirmişti, önceki gün toplanan İYİP-İBB meclisi üyeleri, İbrahim Özkan'ı yine yeniden, İBB Grup Bşk. Vekilliğine seçmişti.

Dün itibariyle, bu olaya-habere çok öfkelenen Asena-Meral Akşener, bu kez, tüm İBB-İYİP meclis üyelerinin tamamını, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevklerini istemiş.

BU HALİYLE AKŞENER VE İYİP-GİK KİMİNLE SAVAŞIYOR?

Önerilerim.

1 - İYİP'li dostlarım, vakit varken, havalanmadan bu uçaktan inin, bu uçak üç vakte kadar infilak edecek. Bence sizler için en güvenli liman CHP'dir.,

2 - CHP'li yönetici ve üye kardeşlerim, bu durumu görerek, ülkemizdeki tüm, demokrat ve yurtsever İYİP'lilere, üyelik ve aday adaylığı hakları da dahil, tüm kapılarınızı sonuna kadar açın.

Bu gerçeği hepimizden, herkesten önce gören ve İYİP'ten istifa edip, yönünü CHP'ye çevirip, üye olan, ANAP eski ilçe başkanı, cesur ve karakterli kadın, benim için on yılların kardeşi, Baba merhum Mehmet Aşkın'ın bizlere emaneti Hülya Aşkın gerçekleştirmiştir.

O artık, CHP'li bir meclis üyesidir, onu kutluyorum, siyasal yaşamında üstün başarılar diliyorum.

31 Mart 2023 yerel seçimler öncesi herkese bu gerçekleri gösterme ve bunun gereklerini yapma görevlerimiz var.