OSMANLI TOKADI

Kemal Özcan 19/02/2018 - 08:00:14

Amerikalı general ‘bizi vururlarsa sert karşılık veririz’ demişti. Partili Cumhurbaşkanımız ‘Osmanlı tokadı yememiş oldukları çok açık’ diye karşılık verdi.
 
AKP’nin 3 Kasım 2002’de nasıl iktidara getirildiğini bilmesem,BOP eş başkanıyım dediğini, Irak’taki Amerkan askerlerinin,sağ salim evlerine dönmeleri için dua ettiğini bilmesem, Erkan Tan gibi vericem coşkuyu, vericem mehteri, tozu dumana katıcam.
 
Reis Osmanlı tokadında haklı! Biz öyle tekvando, judo, karate falan bilmeyiz. Osmanlı tokadı her Türk erkeğinde kalıtımsal olarak bulunur.
 
Bu tokat damarlarımızda dolaşan asil kanda mevcuttur.Omuzdan destek alınarak elin her iki tarafıyla vurulur.Öldürücü etkisi olsun diye de burun veya kulak hedef alınır.Osmanlıyı beynimize kazımaya çalışan dizi filmlerde bolca görmüşüzdür.
 
Artık tarihimizi televizyon dizilerinden öğreniyoruz.Amerikalıların ‘Osmanlı tokadı yememiş oldukları çok açık’Reis, bu arada Amerikan halkına da seslendi,‘PYD’ye verilen bu paralar sizin cebinizden çıkıyor’Verdiğiniz vergilerin hesabını sorun demek istiyor.Bu dünya lideri olmanın gereği olsa gerek.
 
Cesaret mi, yoksa altında başka bir şeyler mi var, ilerleyen zamanlarda göreceğiz?Bu ülkede halk adına vergilerin nasıl harcandığını denetleyen kurum bırakmadılar.Meclis, danıştay, sayıştay devre dışı edildi. O Amerikan halkına ‘vergilerin hesabını sorun’ diyor.
 
Böyle konuşması hiç değilse halkın cebinden çıkan paralara karşı duyarlı olduğunu gösteriyor. İnsana çok güçlü bir ülkeyiz, yedi düvele karşı savaşıyoruz hissi veriyor.Amerika’ya bile kafa tutuyoruz.
 
Dünyada tek Kuzey Kore vardı, şimdi biz de varız.Amerikan üslerini kapatmakla başlasaydık iyi olacaktı.Mesela İncirlikten başlayıp, kürecikten çıksaydık.Askerlerin kafasına çuval geçirildiğinde Deniz Baykal’a,‘Ne notası veriyorsun, müzik notası mı?’ demişti.
 
Amerika istedi diye askerlerimizi neredeyse Irak’a gönderecekti.Hollanda’yı protesto ediyoruz diye finike portakallarını bıçakladık.İsrail’i yollara, kaldırımlara kola dökerek tehdit ettik
 
Davos’ta ‘Van Minüt’ dedik.Zaten FETÖ yobazını istedik vermediler.Reza Bey için nota verdik onu da iplemediler.Bizde hemen Amerikan elçiliğinin iki sokak ötesindeki caddenin ismini değiştirdik.‘Zetindalı caddesi’ yaptık.
 
Herkes haddini bilecek kardeşim!Bizler Fatih’in, Abdülhamid’in, Vahdettin’in torunlarıyız.
Arkadaş bu nasıl bir Osmanlı sevdasıdır anlamadım gitti.Ecdadımız Osmanlı ve Osmanlının yıkıldığını bir türlü kabullenemiyoruz.
 
Osmanlı'dan borç, cehalet, gericilik, dışında hiçbir şey devralmamış bir Türkiye’de yaşıyoruz.Ne güzel bir memleket olduk.Çıkıyor konuşuyorsun karışan yok, girişen yok,karşı çıkan yok, eleştiren zaten yok!Halkımız dün 6.filoyu kıble yaparak namaza duranlarla,‘6.filo defol’ diye eylem yaparken katledilen gençleri unutmadı.O gün gençlerin yayınladığı bildirinin bir bölümü aynen şöyleydi.‘Amerika'nın Vietnam'daki vahşetine, Türkiye'deki pervasızlığına dur demenin zamanı gelmiştir.İnsan bilincinin bu dev savaş makinesiyle mutlaka baş edeceği inanıyoruz’Reis’in yanında politik racon kesen Devlet Bahçeli’nin jetonu 50 yıl sonra düştü.‘Onlara Vietnam Sendromu yaşatırız’ diye kükredi.Umarım bu tür dayılanmaların üstüne bir Amerikalı bizim tarafımızdan vurulmasın.Bunları söylerken Amerikan hayranı filan olduğum,gücümüzü de küçümsediğim anlamı da çıkarılmasın.Anti-Emperyalist, Anti-Kapitalist bir düşünceye sahibim.Daha milletvekili bile değilken,2002’de Amerika’da bir başbakan gibi protokolle karşılanan ben değildim.İki üç gün önce de oyların yüzde 40'ın altına indiğine dair bir anket yayınlanmıştı.
 
İç politikada Amerika ile yaşanacak bir polemikte ulusalcı kesimden oy alma ihtimali yüksek.Bu ülkede hamasi siyaset üretmek her zaman oy devşirtiyor.Aklıma internette dolaşan bir video vardı o geldi, mutlaka izlemişsinizdir.Spiker dayımıza soruyor,--Başkanlık sistemi hakkındaki düşünceleriniz?’ Dayımız önce soruyu tekrar eder gibi bir patinajla eveleyip geveliyor.-Başkanlık maşkanlık anlamam da,Ankara dikkat etsin hareketlerine. Ben genelkurmay, cumhurbaşkanı, başbakanınızım.-Türkiye Cumhuriyetinin hem de Amerikanın prezınt pirezınım.
 
-Dikkat et ayaanı denk al!
-Süleyman Demirel de yemin ederim yetmiş milyon kişiyi vurcam.
-Namussuz evladıyım devrim ihtilal dinlemem.
La yeter ya!-Askeri politikayla ne oynuyosun?
-Tutukla hepsini gitsin bitsin
.-O otüz üç üç sıfır birin kendisiyim
.-TBMM sıfır bir.
-Ara beni bul!
-Ankara beni bulsun!
-Yarın obür gün hazine açıldığında bulamadığında canını yakarım. Neyse konu gene rayından çıktı, dağıldı.
 
Hoş kalın, İnançla ve Dirençle kalın!