Turizm Tedarikçileri Buluşması 2023 turizminin nabzını tutuyor

Yarımada Gazetesi 16/03/2023 - 08:19:57 Bu haber 2035 kere okundu
Turizm Tedarikçileri Buluşması  2023 turizminin nabzını tutuyor

5. Turizm Tedarikçileri Buluşması 16-18 Mart 2023 tarihinde Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. 
 
Yapılan Basın Açıklamasında; 
 
“Son yıllarda tüm dünyayı olduğu gibi ülke turizmini de etkileyen pandemi, 2022 turizm sezonu henüz başlayacakken komşu ülkelerdeki krizler gibi olumsuzlukların içerisinde, ülkemizin yaşadığı deprem felaketinin ardından Türkiye’nin ekonomisine katkıda bulunmak bizler için gurur kaynağıdır. 
 
16-18 Mart 2023 tarihlerinde Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Turizm Tedarikçileri Buluşması”, turizm sektörünün önde gelen tedarikçi firmalarını, turizmin üst düzey yönetici ve mensupları ile bir araya getiriyor. Niko Turizm ile organize edilen “Turizm Tedarikçileri Buluşması” Türk turizminin desteklenmesi ve geliştirilmesi adına yapılan buluşmalardan biri. 
 
Organizasyona davetli genel müdürler, satın alma müdürleri, gıda ve kalite müdürleri, insan kaynakları, F&B müdürleri, teknik müdürler ve housekeeping müdürlerimizin de katılımları ile hayata geçecek olan “Turizm Tedarikçileri Buluşması”nın ülke turizmi adına hayırlara vesile olmasını dileriz. 
 
Organizasyonumuza desteğini esirgemeyen yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşlarına, katılımcı firmalara ve ziyaretçilerimizle teşekkür ederiz.”
 

Yorum