MUTSO Meclis Başkanlığı’nda devir teslim töreni

Yarımada Gazetesi 20/04/2018 - 09:20:20 Bu haber 1822 kere okundu
MUTSO Meclis Başkanlığı’nda devir teslim töreni

MUTSO’da 2013-2018 yılları arasında meclis başkanlığı görevini yürüten Şükrü Altınay, 2018-2022 dönemi meclis başkanlığı görevine seçilen Koray Özcan’a görevini teslim etti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanlığı görevini 5 yıldır yürüten Şükrü Altınay, başkanlığa yeni seçilen MUTSO Meclis Başkanı Koray Özcan ile meclis makamında biraraya gelerek görev teslimi gerçekleştirdi.

Devir teslim töreninde geçtiğimiz dönem meclis başkan yardımcılığı görevini yürüten Mevlut Acar, Ahmet Zeybek, Meclis Katip Üyesi Mustafa Kale ve yeni dönem Meclis Başkan Yardımcıları Deniz Dakikoğlu, Miraç Cin ve Katip üye Ali Çorlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Göreve seçilen Koray Özcan’a devretmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden MUTSO eski Meclis Başkanı Şükrü Altınay, “13 yıldır yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve meclis başkanlığı görevlerinde yer aldım. Yaptığımız çalışmalarımızla Odamızı ve Muğla’mızı saygın bir yere getirdik. Üyemizin güvenini kazandık. Bundan sonra da yeni göreve gelen arkadaşlarımız çalışmalarıyla üyemize, Muğla’mıza en iyi şekilde hizmet edecekleri yönündeki inancım tamdır. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra konuşan Meclis Başkanı Özcan ise 13 yıl önce bir ekip olarak yola çıktıklarını ve ortak bir yönetim anlayışı sergileyerek, birlik ve beraberlik içinde en iyi hizmeti sunmak için hareket ettiklerini söyledi.

Yeni dönemde de meclis ve yönetimin uyum içinde çalışarak Muğla’yı, ekonomiyi daha ileriye taşıyacak projeler üreteceklerini ifade eden Özcan, devraldığı koltuğun hakkını ve sorumluluğunu başarıyla vermek için çalışacağını kaydetti.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ise şunları söyledi:

"Altınay ile 2005’te beraber yola çıktık. 2 dönem yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak büyüğümüz ve yol göstericimiz oldu. Son olarak da bir dönem meclis başkanlığı görevini yürüttü ve büyüklüğünü bir kere daha gösterdi. Biz kendisi ile çalışmaktan, kendisini tanımaktan çok memnunuz. Koray Özcan’a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Meclis yeni başkanlık divanını kutluyor, önceki dönem meclis divanına da görev süresince yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Odamız bugüne kadar birlik beraberlik içinde yürüttüğü çalışmalarına yine devam edecek.”

 

 

Yorum