Menteşe’de şeker ve tansiyon ölçümü

Yarımada Gazetesi 21/03/2017 - 17:16:17 Bu haber 3452 kere okundu
Menteşe’de şeker ve tansiyon ölçümü

 

Sosyal projeler ile her zaman vatandaşların yanında olan Menteşe Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde vatandaşların kan şekeri ve tansiyon ölçümlerini yaptı,  yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evde temizlik ve bakımlarını gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Mahallesi pazaryerinde kurulan stant ile vatandaşların kan şekeri ve tansiyon ölçümlerini yapan Sağlık ekipleri yaşılar haftası kapsamında Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ile birlikte, 87 yaşındaki Nurten Arslan’ı ziyaret etti.  Ziyarette sağlık taraması yapılan Nurten Arslan’ın evinin temizliği ve bakımı da yapılarak, ihtiyaçları giderildi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çağdaş ve sürdürülebilir projeler ürettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımız sağlığı belediye olarak bizler için de çok önem arz ediyor. Bu nedenle sağlık alanında birçok proje hayata geçirdik. Sürdürülebilir, çağdaş projelerimiz bugünde Yeşilyurt Mahallemizde devam etti. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz Yeşilyurt Mahallesi pazaryerinde kurduğu stant ile vatandaşlarımızın kan şekerini ve tansiyon ölçümlerini yaptı.  Sağlık alanında ki hizmetlerimiz kırsal mahallelerimizde devam edecek.” dedi. 

Haber Merkezi 

Yorum