Yüksek Sadakat, TED öğrencileri için sahneye çıkacak

Yarımada Gazetesi 30/05/2017 - 16:17:03 Bu haber 959 kere okundu
Yüksek Sadakat, TED öğrencileri için sahneye çıkacak

TED Bodrum Koleji Öğrenci Birliği Meşale Festivali ismini verdikleri yaz festivalinde sevilen grup Yüksek Sadakat’le “yaza merhaba” diyor.

Tüm aşamalarının TED Bodrum Koleji Öğrenci Meclisi tarafından organize edilen ve Okul Aile Birliği tarafından desteklenen Meşale Festivali, 2 Haziran 2017 Cuma günü 13.00’te başlayacak ve 19.30’daki Yüksek Sadakat konseriyle son bulacak.

Eğitim öğretim yılının başında yapılan seçimleri kazanarak çalışmalarına başlayan TED Bodrum Koleji Öğrenci Meclisi öğrencileri, “Biz kendimize TED SES adını verdik, adımızdan da anlaşılacağı gibi okulumuzdaki tüm seviyedeki öğrenci arkadaşlarımızın sesi olmak, onların ihtiyaç ve beklentilerini yönetime taşımayı amaçladık. Okulların demokrasinin yaşandığı ve deneyimlendiği öğrenme alanları olduğunu düşünüyorduk. Bu anlamda arkadaşlarımızın da görüşlerini alarak birçok etkinlik düzenledik. 2016-2017 Akademik yılının son etkinliği olarak, tüm öğrencilerimizin eğlenebileceği “Meşale Festivali”ni düzenliyoruz.” dedi.

2 Haziran’da gerçekleştirilecek Meşale Festivali’nde gün boyu farklı kategorilerde ürünlerin satılacağı birçok stant kurulacak. Ayrıca TED Bodrum Koleji öğretmenleri tarafından gün boyunca öğrencilere yönelik birçok eğlenceli yarışma düzenlenecek.

Festival sonunda gençler tarafından sevilen grup Yüksek Sadakat’i ağırlayacaklarını belirten TED Bodrum Koleji Okul Meclisi öğrencileri, “Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize Yüksek Sadakat grubunun vereceği konserle son vereceğiz. Yıl boyunca yoğun bir biçimde ders çalıştık, projeler hazırladık, yarışmalara katıldık, başarılar elde ettik ve sonuçta yorulduk. Başarıyla sonuçlanan tatlı yorgunluğumuzu bir festivalle üzerimizden atmak istiyoruz. Gün boyu birçok etkinliğimiz olacak, sonrasında konserle coşacağız. Bu konserin tüm hazırlıkları biz öğrenciler tarafından yapıldı. Gerekli ekonomik kaynağın elde edilmesinden sponsor arayışına, afişlerin tasarımından bilet satışına tüm süreçte öğrenci arkadaşlarımızın yoğun emeği var. Bu konsere Bodrum’daki tüm gençleri bekliyoruz, bilet satışları Okulumuzda, İmge Kitapevi’nde ve Vodafone ofislerinden yapılıyor. Konserden elde edilecek geliri eğitime ilişkin duyarlılığımız ve toplumsal sorumluluk anlayışımız gereği burslu öğrencilerin yararına kullanacağız, 10.000 Genç Meşale projesine destek vereceğiz.” dedi.

Bülten 

Yorum