Yiğit Özmen’den son maç öncesi anlamlı sözler

Yarımada Gazetesi 29/05/2017 - 11:14:58 Bu haber 1648 kere okundu
Yiğit Özmen’den son maç öncesi anlamlı sözler

Yükselen başarı grafiğini koruyan Bodrum’un basketbol temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basket Kulübü Başkanı Yiğit Özmen yazılı bir açıklama yaptı. Ligin bitimine günler kala “Bu sezonu bitirmeden gelecek sezonu planladık” diyen Özmen açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi Bodrum'a, Kırçiçeği Bodrum Basket olarak bir değer daha katmanın gururunu yaşıyoruz. Bodrum’un değerleri arasında artık basketbol da var. Bodrum’un Kırçiçekleri, iki takımın üst lige çıkma kotası olan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne başladığında, karşısında bu hedefe kilitlenmiş en az 8 takım vardı. Önemli rakamlarda bütçeleri olan ve tecrübeli kadrolara sahip rakiplerin arasında sıyrılarak, önce play off’a sonrasında 4’lü finale kalmak, sonrasında üst lige çıkmak için dengeyi bozacak birçok değere ihtiyaç olduğunu daha yolun başında hissettik, tespit ettik.

Yarın Çankaya ile oynayacak

“Bodrum Belediyesi, sponsorlarımız, teknik kadromuz, sporcularımız ve 13. adamımız olan seyircimizle eksik olan her şeyi tamam ettik. Bilgimizi, tecrübemizi, disiplinle çalışmamızı, eksik kaldığımız yerde de inancımızı ve inadımızı koyduk ortaya… Başarmanın bir adım ötesindeyiz. 30 Mayıs’ta Çankaya Üniversitesi ile oynayacağımız maçla, emeklerimizin karşılığını tüm paydaşlarımızla birlikte almak umudundayız. Sezonun son maçını kazanarak, son alkışları almak istiyoruz. Diğer maçın sonucu ne olursa olsun biliyoruz ki, biz başardık. 

“Bu sezonu bitirmeden gelecek sezonu da planladık. Bodrum Belediyemizin, eski-yeni ponsorlarımızın maddi ve manevi katkıları ve desteklerini netleştirdik. Başarının arkasında olan en önemli kriterin vazgeçmeden, inatla hedefe yürümenin olduğunu biliyoruz. Sezonun son maçını kaliteli basketbol oynayarak kazanmak, güzellikleriyle akılda kalacak bir maçla başarılı sezonumuzu Bodrumlu sporseverlerle birlikte tamamlamak istiyoruz.”

Haber Merkezi 

Yorum