YENİ YILA THE MARMARA BODRUM’DA MERHABA DEYİN!

Yarımada Gazetesi 19/12/2017 - 08:15:04 Bu haber 553 kere okundu
YENİ YILA THE MARMARA BODRUM’DA MERHABA DEYİN!

The Marmara Bodrum, ayrıcalıklı sunumları ile yılbaşında da misafirlerini ağırlıyor. 31 Aralık 2017 gecesi konaklayacak misafirlerine, 1 Aralık 2017 tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda %15 indirim avantajı sağlıyor.
 
The Marmara Bodrum, bu yılbaşında da her yıl olduğu gibi misafirlerine sunduğu birbirinden kaliteli servisi ve ayrıcalıklı sunumlarıyla unutulmaz bir gün yaşatıyor. 31 Aralık gecesi eğlenmek ve gündelik yaşamdan uzaklaşmak isteyen misafirlerine birçok imkân sunuyor. 2 kişilik odalarda kişi başına 150 Euro’dan başlayan fiyatlarla 31 Aralık gecesi konaklama, galaya katılım ve 1 Ocak sabahı kahvaltı hizmeti veren otel 1 Aralık 2017 gününe kadar yapılan rezervasyonlarda %15 indirim uyguluyor.
 
Otelde konaklama yapmayıp galaya ya da After Party’ye katılmak isteyenlere de farklı alternatifler sunan otel, yılbaşı programına canlı müzik ile başlayıp ilerleyen saatlerde DJ eşliğinde devam ediyor.
 
Sizlere unutulmaz bir yeni yıl gecesi yaşatmak için sahnede Grup Baia yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarıyla performans sergileyecek.
 
Gecenin yemek menüsü hakkında bilgi almak ve oteli daha fazla keşfetmek için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum