Yeni Yıl Tadında Bazaar Bodrum

Yarımada Gazetesi 01/12/2017 - 07:59:56 Bu haber 519 kere okundu
Yeni Yıl Tadında Bazaar Bodrum

KONACIK Mahallesi Aveneu AVM Şütte Café’’de 23-24 / 12 / 2017 günü 10:00 -20:00 saatleri arasında Derin Organizasyon bünyesinde, genel olarak Bodrum’da ve Bodrum dışında yaşayan tasarımcıların bir araya getirileceği ve birbirinden önemli tasarımcıların markalarını, birbirinden güzel el emeği ürünlerini son tüketici ile buluşturacak güzel ve eğlenceli bir tasarım pazarı düzenlenecek.
 
İlki 10 Eylül 2017 tarihinde Ortakent’te düzenlenen tasarım pazarından elde edilen kazançtan Pembe İzler Kanser Derneğine, ikincisi 29 Ekim 2017 tarihinde Yalıkavak’ta düzenlenen etkinlikteki kazanç ise Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesine bağışta bulunulmuştur. Derin Organizasyon olarak bu ve bundan sonra yapılacak tüm etkinliklerde sosyal sorumluluk öncelikli tutulmaktadır. Bundan ötürü de üçüncüsü düzenlenecek olan Yeni Yıl Tadında Bazaar etkinliğinin kazancından Yahşi Özel Eğitim Okuluna bağış yapılacak.
 
23-24 Aralık 2017’de düzenlenecek olan tasarım pazarı, günün anlam ve önemi itibariyle “Yeni Yıl Tadında Bazaar” adı altında ve Yılbaşı konseptinde birçok standı barındıracak.
 
Yeni Yıl Tadında Bazaar etkinliğinde birçok firmanın sponsorluğunda verilen hediyeler, yapılacak çekilişler ve yarışmalarla sahiplerini bulacaktır. Günümüze renk katacak olan canlı müzik ve Noel baba ziyaretinde de çocuklara ücretsiz çeşitli hediyeler dağıtılacak.
 

Yorum