VOLVO XC60’ın Ortadoğu lansmanı Marmaris’te yapıldı

Yarımada Gazetesi 16/11/2017 - 08:11:52 Bu haber 1259 kere okundu
VOLVO XC60’ın  Ortadoğu  lansmanı  Marmaris’te yapıldı

DÜNYA devi, otomobil markası VOLVO’nun son XC60 serisinin Ortadoğu ülkeleri için hazırlanan  lansmanı ile tanıtım çekimleri, doğa ve tatil cenneti Marmaris’te gerçekleştirildi.
 
Ortadoğu’dan gelen 100’e yakın medya mensubu, televizyon program yapımcısı, gazeteci, köşe yazarı ve ‘blogger’ dan oluşan gruba yönelik lansman 1 hafta sürdü.
 
‘CENNET’TE TEST SÜRÜŞÜ
 
Marmaris’in eşi benzeri olmayan koylarına sahip Bördübet mevkisindeki “Golden Key” adlı tesiste konaklayan Ortadoğulu medya gurubu, Orhaniye, Turgut, Bayır, Osmaniye, İçmeler, Marmaris, Akyaka, Çiçekli ve Sakartepe rotasını takip edip, 11 adet Volvo XC60’la çıktıkları  test sürüşü sırasında heyecanlı anlar yaşadı.
 
Ortadoğulu konuklar, Marmaris’in doğal güzelliğiyle süslediği  yolculukları boyunca yeni teknolojilerle donatılan,  bugüne kadar üretilmiş en güvenli otomobillerden biri olarak gösterilen XC60’ı yakından tanıma fırsatını değerlendirdiler.
 
TEKNOLOJİ HARİKASI
 
Medya mensupları kullandıkları VOLVO XC60 serisini değerlendirirken, şerit ihlali yapıldığında görsel ve işitsel olarak uyarması, gerektiği yerde kendisinin fren yapması, gelişmiş sensör sistemi sayesinde sollama esnasında kör noktadaki araç için uyarması, 360 derecelik görüş olanağıyla park etme kolaylığı sağlaması gibi daha birçok özelliğine vurgu yaptı.
 
ORTADOĞU’DAKİ YAYIN ORGANLARINDA GENİŞ YER BULDU
 
Güzel bir kabinle birleşmiş, cesur tasarımlı İsveçli SUV'nin evrimi 2017 Volvo XC60 ile inanılmaz bir sürüş keyfi yaşadıklarını belirten medya mensupları, ülkelerine döndüklerinde de Marmaris’te gerçekleştirdikleri serüvene yayınlarında geniş yer verdiler.
 
Lansman sonunda düzenlenen gala gecesinde Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen; Volvo Cars Türkiye’nin bu yıl 4 bin 500 adetlik satışa ulaşacaklarını, asıl büyük hedeflerinin 2020 yılında 10 bin rakamına ulaşmak olduğunu söyledi.
 
FOTOĞRAFLAR MARMARİS SEVDALISI İMZASI TAŞIYOR.
 
Marmaris ve çevresinde gerçekleşen lansmanın renkli görüntülerini fotoğraf sanatçısı İrfan Bilir çekerken, etkinliğin müzik direktörlüğünü ve DJ'liğini ise Tufan Uysal gerçekleştirdi. Lansman boyunca süren etkinliğin  operasyonunu Özgür Ceylan yönetti.

Yorum